lørdag, juni 12, 2021

Kvinnen adopterte en overvektig Golden Retriver – nå er ikke hunden til å kjenne igjen

Mest lest nå

Golden Retriveren Kai fra Canada var svært overvektig og veide hele 78 kilo, ca. 40 kg mer enn en voksen Golden Retriver bør veie.

Hunden ble tatt til veterinær for avliving av sine tidligere eiere, og i følge veterinæren var Kai det mest overvektige dyret han hadde sett. Men han synes ikke avliving var noe god løsning for Kai. Han hadde tro på at noen kunne hjelpe Kai på riktig spor og tok kontakt med Misfits of Alberta, en hjelpeorganisasjon for dyr, og med hjelp fra organisasjonen ble den store, sjarmerende hunden tatt hånd om av sin nye eier, Pam Heggie.

«Jeg liker å tro at mennesker er snille, og at de tidligere eierne ikke skjønte at det var så skadelig for han å være så overvektig», sier Pam. Til Good Morning America forteller hun om første gang hun hadde med seg Kai hjem. «Det tok han tjue minutter å komme seg fra inngangsdøren og opp trappen. Noe måtte gjøres».


Foto: Pam Heggie/Facebook

Pam fikk Kai til å spise bedre, og de gikk tre tre turer hver dag. Turene ble gradvis lengre siden utholdenheten hans ble bedre. Han fikk også vannterapi for å bygge styrke i bena. Kai trivdes svært godt hos sin nye eier, han ble i bedre og bedre form og gikk kraftig ned i vekt.

«Kai viser hvordan man tar for seg en virkelig stor oppgave og tar en dag om gangen. Han bekymrer seg ikke for gårsdagen og heller ikke for morgendagen. Han fokuserer bare på hva som må gjøres i dag,  og han gjør det. Vi kan lære mye av hunder», mener adoptivmamma Pam.

Foto: Pam Heggie/Facebook

Kai er en nydelig og klok hund som har fått en mye bedre hverdag etter at han ble adoptert.

Foto: Pam Heggie/Facebook

Her kan du se en video av «bamsen» Kai:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter