in

Kvinnen ble angrepet med machete – to år etter våkner hun fra koma og peker på gjerningspersonen

I juni 2020 ble Wanda (51) funnet bevisstløs, tildekket av blod og med massive hodeskader. To år etter våknet hun fra koma og kunne fortelle politiet hva som hadde hendt.

51 år gamle Wanda ble funnet ikke langt fra sitt eget hjem i Cottageville, Vest-Virginia, USA. Hun var blodig og hadde alvorlige hodeskader. To år senere våknet hun fra koma.

Etterforskere ved Jackson County Sheriff’s Office ble ifølge Daily Mail sjokkerte da de fikk en telefon fra Wandas sykehjem med beskjed om at kvinnen som hadde blitt livstruende skadd i overfallet på henne nå våken og snakket.


Wanda lå to år i koma.

En av de første tingene Wanda gjorde da hun våknet var å avslørte at det var hennes bror som var sto bak angrepet som nesten kostet henne livet.

55 år gamle Daniel Palmer er nå siktet for drapsforsøk. Han skal angivelig ha angrepet lillesøsteren med en machete.

Broren hadde allerede vært i politiets søkelys under etterforskningen, men det forelå ikke tilstrekkelig bevis for å foreta en pågripelse.

– Fra en etterforskers ståsted er dette omtrent så sjeldent som det blir. Jeg tror dette også er et vitnesbyrd om utholdenheten og styrken til offeret selv, sier sheriff Ross Mellenger ifølge Daily Mail til FOX.

Daniel Palmer er nå siktet for drapsforsøk.

Wanda begynte å mumle noen ord den 27. juni etter å ha vært i koma i omtrent to år. Den 12. juli dro politiet for å besøke Wanda på sykehjemmet der hun var i stand til å bli avhørt om hendelsen i 2020.

– På spørsmål om hvorfor Daniel angrep henne, sa Wanda at «han var slem», står det ifølge Fox i en av rapportene.

Rettsprotokoller har også avslørt at offerets storebror, som nå er siktet for drapsforsøk, har en voldelig forhistorie.

– Nøkkelen til det hele lå hos offeret selv, og så lenge hun ikke var i stand til å kommunisere hadde vi ingenting, sier Mellenger også ifølge Fox og Daily Mail til Metro News.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Camilla Läckberg dropper ferien for å ta vare på helsa

22 år etter at safen ble stjålet, kom en 15 år gammel gutt og leverte den tilbake