Hjem Familie Kvinnen ble fortalt at datteren døde under fødselen. 69 år senere møtes de for første gang

Kvinnen ble fortalt at datteren døde under fødselen. 69 år senere møtes de for første gang

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det å få barn er vel noe av det største et menneske kan oppleve. Å skape liv, merke det vokse og gro inne i mors mage, for så en dag bli født og vokse opp med alle de gleder det medfører. Men dessverre er det ikke alltid slik, noe den amerikanske kvinnen Genevieve Purinton i sin tid fikk erfare. Trodde hun.

Hun var knapt fylt 18 da hun fødte en vakker lite pike i 1949. Tidene var annerledes, og da hun ba om å få holde sin datter fikk hun den hjerteskjærende beskjeden: «beklager, din datter er død ..»

Det må ha vært en forferdelig beskjed å få for en ung kvinne som nettopp hadde gått ni måneder og gledet seg til å bli mor. Alle forventninger og håp ble i det øyeblikket fjernet – akkurat som den døde datteren.

– Da jeg sa til dem at jeg ville se barnet, sa de at hun var død, forteller Genevieve i et intervju med Fox News.

Hun fikk ikke se den døde datteren, men fikk beskjed om at alt var tatt hånd om. Hun kunne reise hjem.

Sorgen var stor og Genevieve fikk aldri flere barn. Hun forble barnløs – inntil noe uventet skjedde.

I en alder av 88 år gammel satt hun ensom på et eldrehjem i Tampa i Florida da hun skulle få en overraskelse hun ikke hadde forventet å få. Hun var den siste igjen av søskenflokken, og der de andre hadde fått etterkommere hadde hun ingen. Trodde hun.

For rundt 240 mil derfra satt en kvinne og undret seg over hvor hun kom fra. Hvem var hennes biologiske familie? Kvinnen het Connie, og alt hun visste var at hun var adoptert bort like etter fødselen.

Til alt hell hadde Connie fått et DNA-sett til jul, og nå kunne hun kanskje få noen svar. Hun tok testen, og undersøkelsen gjorde at hun fikk kontakt med en annen slektning som visste noe. Som visste hvem hennes mor var. Eller er – for Genevieve er fortsatt i live.

Connie fant ut hvor hun var og tok kontakt – og ikke lenge etter ble det arrangert et møte. Og for et møte.

Gjensynsgleden var enorm, og ikke bare fikk Connie en mor, Genevieve fikk sin datter tilbake. Og ikke nok med det, hun fikk både barnebarn og oldebarn med på kjøpet. Hvilken gave!

– Du er ikke død. sier Genevieve til sin datter mens de gir hverandre en god, etterlengtet klem.

– Nei, jeg er ikke død, svarer Connie, tydelig rørt av det sterke øyeblikket.

En helt utrolig vakker historie. Tenk å gå i så mange år med den overbevisningen at datteren er død – for så plutselig en dag stå ansikt til ansikt med henne. Og få både barnebarn og oldebarn med på kjøpet.

Du kan selv se den rørende gjenforeningen i videoen nedenfor.

LES OGSÅ: Da millionæren døde ble familien rasende – Mannen hadde testamentert hele formuen sin til en venn utenfor familien

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com