Hjem Historier fra livet Kvinnen ble vinket inn til siden på grunn av defekt bremselys. Politimannens reaksjon har rørt tusener

Kvinnen ble vinket inn til siden på grunn av defekt bremselys. Politimannens reaksjon har rørt tusener

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

De aller fleste av oss kjenner vel det kiler litt ekstra i magen når vi blir stoppet av politiet, også selv om vi vet vi ikke har gjort noe ulovlig eller på annen måte straffbart.

Slik var det også for Chy-Niece Thacker som nettopp hadde satt seg inn i bilen for å kjøre til et jobbintervju i hjembyen Richmond i staten Virginia, USA, da en politimann ba henne kjøre inn til siden og stanse.

For å få det hele til  gå litt fortere begynte hun umiddelbart å finne frem de papirene hun visste han kom til å be om å få se. Dette skriver hun i et Facebookinnlegg der hun forteller om episoden. Innlegget har de siste årene gått viralt flere ganger.

Men politimannen var slett ikke interessert i å se noen papirer, han ville bare fortelle henne at bremselysene hennes ikke virket, og at hun burde få noen til å se på det så snart som mulig.

Politimannens fine gest

Chy-Niece hadde mest lyst til å begynne å gråte da hun hørte hva politibetjenten hadde å fortelle, for det var ikke en gang en måned siden hun hadde bilen på verksted for å få det fikset. En jobb som hadde kostet nesten 4000 kroner.

Dette fortalte hun til betjenten, og hun hadde ikke drømt om hvilken respons hun ville få. I stedet for å gi henne en bot ba han henne åpne bagasjelokket. Han ville selv ta en kikk om hva som kunne være feil, og hjelpe Chy-Niece så hun slapp flere utgifter på reparasjoner på bilen.

– Han ba meg åpne bagasjerommet. Han sjekket lyset i bagasjerommet og banket litt på dem, men de virket fortsatt ikke. Da ba han meg åpne panseret, så han kunne sjekke reléet, skriver Chy-Niece Tacker på Facebook.

Politimannen påtok seg rollen som mekaniker og sjekket bilen for alle de feil og mangler han kunne finne – og fikset dem!

Så i stedet for å få dagen ødelagt med å få en bot kunne hun kjøre derfra med humøret i behold. Og en bil som fungerte.

Del gjerne denne artikkelen dersom du er enig i at denne politimannen strakk seg langt utenfor sitt mandat og viste en fantastisk vilje til å løse et problem og ikke bare bøtelegge.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com