søndag, oktober 24, 2021

Kvinnen fant den syke babyen i søpla. Se den store forvandlingen

Mest lest nå

28 år gamle Sarah Conque fra Louisiana, jobbet med barn med særskilte behov i Haiti. En dag skjedde det noe som forandret livet hennes for alltid.

Sarah jobbet ved Danitas Children Medical Center, da det en dag kom inn en mor med sin tre måneder gamle jente. Jenta het Nika, og hadde en alvorlig tilstand med ansamling av veske i hjernen. Den lille jenta var også kraftig avmagret.

I Haiti er det vanlig at barn med funksjonshemminger blir gjemt bort. Mange tror det hviler en forbannelse over dem, og at man kan bli smittet hvis man berører dem. Moren fortalte at hun flere gange hadde prøvd å avbryte graviditeten ved å drikke gift. Da det ikke hjalp, hadde hun prøvd å selge datteren sin. Det skriver Little Things.


Foto: Privat

Fant Nika i søpla

Sarah traff Nika og moren ofte, og hjalp dem så godt hun kunne. Men Nika ble bare tynnere og tynnere. Etter hvert forstod Sarah at Nika ikke var avmagret på grunn av sykdommen, men på grunn av morens forsømmelse.

En dag dro Sarah hjem til Nika og familien hennes uten forvarsel. På dette tidspunktet var Nika 11 måneder gammel. Sarah ble helt sjokkert da hun fant ut at lille Nika var alene hjemme. Hun fant henne på kjøkkenet, i søpla.

Foto: Privat

Adopterte Nika

Seks måneder senere, ble Sarah Nikas verge, og helsearbeideren bestemte seg for å ta med seg Nika hjem og sørge for at hun fikk den kjærligheten og omsorgen hun fortjente.

Nika gikk igjennom flere operasjoner, og gjorde store fremskritt for hver dag som gikk. I dag har Sarah og kjæresten adoptert Nika og den lille familien har flyttet tilbake til Louisiana.

«Vi gråter gledestårer! Nika prøvde ut sin nye stilling i dag på fysioterapien!» skriver Sarah på Facebook.

«Hun overlevde knapt den alvorlige underernæringen, og i dag stod hun. For kort tid siden, holdt hun på å dø. Men herregud, se på henne nå!», skriver den stolte moren videre.

Foto: Privat

LES OGSÅParet adopterte lille Milo. Fem år senere ringte hans biologiske mor med en spesiell nyhet

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
225FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter