Forsiden Historier fra livet Kvinnen får ett anfall på toget - når hun våkner ligger det...

Kvinnen får ett anfall på toget – når hun våkner ligger det en lapp til henne.

Eleanor Farnfield reiste med ett tog til London. Plutselig fikk hun et kraftig epilepsianfall. Da hun våknet fant hun et brev ved siden av seg. Nå leter hun etter mannen som skrev brevet. 

27 år gamle Eleanor var på i følge DailyMail på vei fra Surrey til London. Da hun våknet etter epilepsianfallet fant hun et brev, en kopp kaffe og 10 pund ved siden av seg. I brevet forklarer en fremmed mann som kaller seg Tom at han hadde tilkalt hjelp, og at han hadde brukt hennes mobil for å kontakte vennene hennes. Han hadde lagt igjen 10 pund slik at hun kunne ta en taxi. Samtidig unnskyldte han seg for at han ikke kunne gjøre mer for henne.

Reklame

Brevet lyder:

«Hei Eleanor. Jeg håper at du har det bedre nå som du leser dette. Du fikk et anfall, og jeg bar deg av toget. Du har ikke slått hodet ditt, men kanskje du har vondt i benet. Jeg kom til å tråkke på deg, før jeg oppdaget at du lå på gulvet og hadde et anfall! Jeg er lei meg for at jeg ikke kan være med deg, men her er kaffe til å friske deg opp og 10 pund så du kan ta en taxi hjem. 

Jeg har dessverre ikke mer penger, så jeg håper at du ikke bor så langt unna. Jeg har kontaktet folk på din telefon, det er en ambulanse på vei og du er sammen med personell fra toget. Jeg ønsker deg det beste. Kjærlig hilsen Tom.»

epelepsianfall

Eleanor forteller historien på Facebooksiden sin, i håp om å finne den mystiske Tom. Hun skriver:

LES OGSÅ
Folk anklaget moren for å skjemme bort barnet sitt. Hennes gripende svar spres som ild i tørt gress!

«Jeg har ingen anelse om hvem denne mannen er. Men jeg vil gjerne få vise han hvor takknemlig jeg er. Dersom Tom bestemmer seg for å stå frem så vil jeg først og fremst betale han tilbake de 10 pundene. Jeg vil også takke han for det han gjorde for meg. Han fortjener masse ros. Det var så søtt gjort av han. En ting er å hjelpe folk, en annen ting er å gjøre noe ekstra slik som Tom gjorde.»

Eleanor legger til at dette har styrket troene hennes på menneskeheten.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Anne Grete Preus er død etter en tid med sykdom

Anne Grete Preus med den spesielle stemmen og de varme tekstene, døde i natt. Hun ble bare 62 år gammel. Anne Grete ble først syk...

Politiet advarer: Ikke svar hvis du blir oppringt fra 112

Mange har den siste tiden opplevd å bli ringt opp fra nummeret 112, politiets eget nødnummer. Nå går politiet ut og advarer mot å...

Politiet refser fulle tenåringsforeldre – Har man valgt å få barn, følger det noen forpliktelser med

Politiet opplever ofte at når de plukker opp fulle ungdommer helt ned i 15-årsalderen, så kan ikke foreldrene hente barna sine fordi de enten...

Linn Skåber med klar oppfordring til foreldre: La barna kjede seg

Linn Skåber (49) er sjeleglad for at hun selv kjedet seg masse i oppveksten. Hun mener det er årsaken til at hun er så...

Trygg trafikk: Ikke kjør barna til skolen

Skolen er i gang etter ferien og mange barn ferdes langs veiene. Kjører du barnet ditt til skolen for å sikre at barnet kommet...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT