fredag, november 22, 2019
Historier fra livet Kvinnen får ett anfall på toget - når hun...

Kvinnen får ett anfall på toget – når hun våkner ligger det en lapp til henne.

-

Eleanor Farnfield reiste med ett tog til London. Plutselig fikk hun et kraftig epilepsianfall. Da hun våknet fant hun et brev ved siden av seg. Nå leter hun etter mannen som skrev brevet. 

27 år gamle Eleanor var på i følge DailyMail på vei fra Surrey til London. Da hun våknet etter epilepsianfallet fant hun et brev, en kopp kaffe og 10 pund ved siden av seg. I brevet forklarer en fremmed mann som kaller seg Tom at han hadde tilkalt hjelp, og at han hadde brukt hennes mobil for å kontakte vennene hennes. Han hadde lagt igjen 10 pund slik at hun kunne ta en taxi. Samtidig unnskyldte han seg for at han ikke kunne gjøre mer for henne.

Brevet lyder:

«Hei Eleanor. Jeg håper at du har det bedre nå som du leser dette. Du fikk et anfall, og jeg bar deg av toget. Du har ikke slått hodet ditt, men kanskje du har vondt i benet. Jeg kom til å tråkke på deg, før jeg oppdaget at du lå på gulvet og hadde et anfall! Jeg er lei meg for at jeg ikke kan være med deg, men her er kaffe til å friske deg opp og 10 pund så du kan ta en taxi hjem. 

Jeg har dessverre ikke mer penger, så jeg håper at du ikke bor så langt unna. Jeg har kontaktet folk på din telefon, det er en ambulanse på vei og du er sammen med personell fra toget. Jeg ønsker deg det beste. Kjærlig hilsen Tom.»

epelepsianfall

Eleanor forteller historien på Facebooksiden sin, i håp om å finne den mystiske Tom. Hun skriver:

«Jeg har ingen anelse om hvem denne mannen er. Men jeg vil gjerne få vise han hvor takknemlig jeg er. Dersom Tom bestemmer seg for å stå frem så vil jeg først og fremst betale han tilbake de 10 pundene. Jeg vil også takke han for det han gjorde for meg. Han fortjener masse ros. Det var så søtt gjort av han. En ting er å hjelpe folk, en annen ting er å gjøre noe ekstra slik som Tom gjorde.»

Eleanor legger til at dette har styrket troene hennes på menneskeheten.

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Northug er tilbake i skisporet – gjør comeback

Det er bare ett år siden Petter Northug (33) la opp. Men det holdt ikke så lenge. Nå er...

Politimannen stoppet alenemor uten bilseter: – Droppet boten og kjøpte bilseter til henne

Kevin Zimmermann jobber ved Milwaukee Police Department. Han stoppet nylig en bil med en mor og tre barn i....

Sønnen påstår han har en tvilling i barnehagen – Morens hjerte smelter da hun får se bilde

Fem år gamle Myles insisterte på at han hadde en tvilling i barnehagen. De var helt identiske med like...

Telefonsvindleren sa at datamaskinen hennes hadde virus. Svaret hennes tok tyren ved hornene

De siste årene har det vært mye snakk om svindlere som ringer deg opp og utgir seg for å...

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med...

Paret adopterte lille Milo. Fem år senere ringte hans biologiske mor med en spesiell nyhet

Milo ble født av en tenåringsmamma som ikke hadde mulighet til å ta vare på han. Derfor ga hun...