in

Kvinnen får ett anfall på toget – når hun våkner ligger det en lapp til henne.

epelepsi

Eleanor Farnfield reiste med ett tog til London. Plutselig fikk hun et kraftig epilepsianfall. Da hun våknet fant hun et brev ved siden av seg. Nå leter hun etter mannen som skrev brevet. 

27 år gamle Eleanor var på i følge DailyMail på vei fra Surrey til London. Da hun våknet etter epilepsianfallet fant hun et brev, en kopp kaffe og 10 pund ved siden av seg. I brevet forklarer en fremmed mann som kaller seg Tom at han hadde tilkalt hjelp, og at han hadde brukt hennes mobil for å kontakte vennene hennes. Han hadde lagt igjen 10 pund slik at hun kunne ta en taxi. Samtidig unnskyldte han seg for at han ikke kunne gjøre mer for henne.


Brevet lyder:

«Hei Eleanor. Jeg håper at du har det bedre nå som du leser dette. Du fikk et anfall, og jeg bar deg av toget. Du har ikke slått hodet ditt, men kanskje du har vondt i benet. Jeg kom til å tråkke på deg, før jeg oppdaget at du lå på gulvet og hadde et anfall! Jeg er lei meg for at jeg ikke kan være med deg, men her er kaffe til å friske deg opp og 10 pund så du kan ta en taxi hjem. 

Jeg har dessverre ikke mer penger, så jeg håper at du ikke bor så langt unna. Jeg har kontaktet folk på din telefon, det er en ambulanse på vei og du er sammen med personell fra toget. Jeg ønsker deg det beste. Kjærlig hilsen Tom.»

epelepsianfall

Eleanor forteller historien på Facebooksiden sin, i håp om å finne den mystiske Tom. Hun skriver:

«Jeg har ingen anelse om hvem denne mannen er. Men jeg vil gjerne få vise han hvor takknemlig jeg er. Dersom Tom bestemmer seg for å stå frem så vil jeg først og fremst betale han tilbake de 10 pundene. Jeg vil også takke han for det han gjorde for meg. Han fortjener masse ros. Det var så søtt gjort av han. En ting er å hjelpe folk, en annen ting er å gjøre noe ekstra slik som Tom gjorde.»

Eleanor legger til at dette har styrket troene hennes på menneskeheten.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

You Won’t Believe What Happened During This Guy Photo Session

Mor føder en perfekt baby. 3 uker senere gir legene henne en knusende beskjed.