Hjem NyheterTruecrime Kvinnen forsvant for 23 år siden – nå er hun funnet

Kvinnen forsvant for 23 år siden – nå er hun funnet

I 2001 forsvant 24 år gamle Kellie Ann Carmichael sporløst under en gåtur i Blue Mountains, Australia. Nå, 23 år senere, er mysteriet om hennes forsvinning endelig løst.

29. april 2001 sjekket Kellie Ann Carmichael ut av hostellet hun bodde på i Blue Mountains. Planen var en enkel gåtur før hun skulle returnere og hente eiendelene sine. Men hun kom aldri tilbake. Seks dager senere meldte familien henne savnet, og dermed startet en langvarig etterforskning fylt med spekulasjoner og teorier.

En tilfeldig oppdagelse

Under en urelatert politiaksjon 30. april i år, fant betjenter tilknyttet Blue Mountains Police menneskelige levninger i et skogsområde nær Katoomba. Politiet dro tilbake til området en måned senere og fant ytterligere levninger. Disse levningene har nå blitt formelt identifisert som Kellie Ann Carmichael, bekrefter politiet til Daily Telegraph.

Familien til Kellie Ann har alltid mistenkt at hun ble drept, til tross for politiets tidlige teori om at hun kunne ha tatt sitt eget liv på grunn av schizofreni. Gjennom årene har saken vært preget av mange spekulasjoner, inkludert teorier om at Carmichael kunne ha vært et offer for en seriemorder.

Dusør og håp om avslutning

I 2009 utlovet myndighetene i New South Wales en dusør på 200 000 australske dollar for informasjon som kunne løse saken. Politiet i delstatens avdeling for uoppklarte drap har nå varslet Carmichaels foreldre om funnet og bekrefter at de vil foreta en obduksjon i håp om å finne ut mer om dødsfallet.

Kellie Ann Carmichael
Levningene til Kellie Ann Carmichael har blitt funnet. Foto: Politiet

Politiet har lovet å fortsette etterforskningen til den ansvarlige blir funnet.

– Vær så snill å gi familien hennes den avslutningen de fortjener. Vær så snill å stå frem med informasjon. Og forstå at hvis du har vært ansvarlig for å ha skadet Kellie Ann, vil politiet aldri lukke denne saken. De vil jakte på deg til den dagen du dør, sa den daværende politiministeren Michael Daley på en pressekonferanse.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com