En ung butikkmedarbeider opplevde noe som virkelig satt sine spor. Hendelsen gjorde så mye inntrykk at han delte den på diskusjonsforumet Reddit.

«Jeg må fortelle dere en historie om sjefen min. Dette er en mann på over 1.90 meter, han er bred over skuldrene og kan med første øyekast se noe skummel ut. Men skinnet kan bedra, og historien jeg nå skal dele med dere bekrefter nettopp det.

Jeg hadde jobbet syv måneder i butikken da denne hendelsen fant sted. En kvinne med to barn kom inn i butikken. Jeg vil anslå at barna var rundt 2 og 5 år gamle. Kvinnen så medtatt ut. Hun var ustelt og så ut som om hun ikke hadde sovet på flere dager. Hun gikk bort til meg og spurte om å få prate med sjefen. Pliktoppfyllende som jeg er, tilkalte jeg min «skumle» sjef.

Sjefen min tok en prat med kvinnen. Jeg stilte meg slik at jeg kunne høre hele samtalen. Kvinnen fortalte at hun var ny i byen og nylig hadde rømt fra en ektemann som daglig utsatte henne for vold. Hun hadde fått hjelp av venner til å finne en leilighet her, men hadde verken penger til seg selv eller barna. Hun tryglet sjefen min om hjelp.

Det neste som skjedde var at sjefen min ba henne om å ta en vogn. Hun fikk beskjed om å fylle varene med matvarer. Hun protesterte og forklarte igjen at hun ikke hadde penger, men sjefen min insisterte.

Kvinnen kom til kassen min med den overfylte vognen. Sjefen min kom bort og ba meg om å slå inn alle varene som normalt. Han tok så frem kortet sitt og betalte for alle varene selv.

Videre ba sjefen min om at jeg skulle hjelpe kvinnen med å bære alle varene ut i bilen. Han ga meg også en lapp som han ba meg om å gi til kvinnen på parkeringsplassen.

Jeg bar alle varene ut og ga lappen til kvinnen. Jeg så at hun begynte å gråte da hun leste den, hvorpå jeg spurte om det var noe gale. Kvinnen ga meg lappen, uten å si noe.

På lappen hadde sjefen min skrevet at historien hennes hadde rørt han dypt. Det sto videre at dersom kvinnen ville tjene penger til seg og barna, kunne hun møte opp på butikken om noen dager. Han hadde en ledig stilling og var villig til å gi henne en sjanse. Han skrev også at hun bare måtte ta kontakt dersom hun trengte hjelp til noe annet.

Noen dager senere møtte kvinnen på butikken. Hun har jobbet her en stund nå og har vist seg som en av de varmeste menneskene jeg har møtt før. Akkurat denne historien er et glimrende bevis på hvorfor jeg elsker jobben og sjefen min!»

Hyll gjerne denne butikksjefen og hans omtanke – DEL historien videre på Facebook!