Hjem Dyr Kvinnen glemmer å lukke bakdøren før stormen. Får overraskende besøk i stuen
Dyr

Kvinnen glemmer å lukke bakdøren før stormen. Får overraskende besøk i stuen

Dyr har en egen evne til å kjenne på kroppen når det er uvær på vei. Disse tre rådyrkalvene lette etter ly for stormen som var på vei. Da de fant en åpen bakdør, var de ikke sene med å gå inn.

Kvinnen kaller seg Amscolie, og la ut historien på nettforumet Imgur. Der skriver hun at hun jobber med vilt-rehabilitering. Det vil si at hun tar vare på ville dyr som er skadet, forlatt eller som av andre årsaker ikke klarer seg selv ute i naturen.

Foto: Amscolie / Imgur

Gjorde huset klart for stormen

En storm var på vei, og Amscolie gjorde huset sitt klart for det kraftige uværet. Hun låste inn utemøbler og lukket alle dører og vinduer. Trodde hun …

Da stormen startet, før de verste kastene begynte, gikk hun ut for å se til noen foreldreløse rådyr som hadde tuslet rundt i skogen utenfor huset hennes de siste ukene. Hun hadde gitt dem mat og sørget for at de klarte seg i den ville naturen. Men nå var de plutselig borte.

LES OGSÅ: Rådyret kom haltende. Årsaken viser seg å være grusom

Foto: Amscolie / Imgur

Hadde gått inn i huset

Amscolie ble bekymret. Hun lette etter rådyrene over alt. Men snart måtte hun gå inn, siden stormen økte. Da hun kom hjem, fikk hun sitt livs overraskelse. Amscolie hadde nemlig glemt å lukke bakdøren. Og der, i et hjørne i stuen, lå tre rådyrkalver og stirret opp på henne.

Foto: Amscolie / Imgur

Lot dem sove inne i huset sitt

«Jeg jobber med å ta vare på forlatte, ville dyr. Den her kvelden lot jeg dem sove i huset mitt, siden været var veldig stygt», skriver Amscolie på Imgur.

«Hvem skulle forresten noen sinne kunne si nei til dette ansiktet, skriver hun videre», og deler et bilde av den ene rådyrkalven som har tatt plass i fanget hennes.

Foto: Amscolie / Imgur

LES OGSÅ: Rådyrkalven tror plastdukken er moren

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com