søndag, desember 5, 2021

Kvinnen kjørte 32 kilometer – fikk sjokk da hun stoppet og gikk ut av bilen!

Mest lest nå

Å ferdes i trafikken kan være farlig for både mennesker og dyr. Dessverre er det mange dyr som blir påkjørt og drept når de ferdes langs veiene.

Men det skjedde ikke i dette tilfelle, og denne sjåføren fikk seg litt av et syn når hun gikk ut av bilen på vei til arbeid.

Canadiske Georgie Knox var på vei til jobb en dag i begynnelsen av september, da hun så en prærieulv midt på motorvegen. «Den løp rett ut foran bilen og jeg traff den. Jeg hørte en knekkende lyd og jeg trodde at jeg hadde drept den», skriver hun på Facebook.

Da hun senere kom til et lyskryss, pekte en kvinnelig bygningsarbeider ned på bilen. Georgie gikk ut og så ned på fronten av bilen. Da fikk hun sjokk. Hun hadde ikke tatt livet av prærieulven, den satt fast i fronten på bilen.


Foto: Georgie Knox/privat

Den knasene lyden som Georgie hadde hørt var plastikkfronten på bilen som knakk.

– Da jeg gikk ut og så, kikket den lille fyren opp på meg og blinket. Jeg kontaktet straks dyrevernet som kom og fjernet ulven, skriver Georige Knox.

Foto: Georgie Knox/privat

Georgie mener at det er mirakuløst at ulven ikke hadde kommet mer til skade, da hun hadde kjørt i ca. 32 kilometer på motorvegen i høy fart.

Naturen hadde vel andre planer for denne lille fyren, skriver hun i Facebook-innlegget som har blitt delt over 223.000 ganger.

Innlegget kan du lese her:

Last week on my way to work in the early morning, a coyote darted in front of my car and I hit it. I heard a crunch and…

Posted by Georgie Knox on 9. september 2017

Del gjerne denne utrolige historien videre! 🙂

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
236FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter