Hjem Historier fra livet Kvinnen nekter å la sin forlovedes 3 år gamle datter delta i bryllupet

Kvinnen nekter å la sin forlovedes 3 år gamle datter delta i bryllupet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Vi hører ofte om dem, brudene som har så mange ønsker og krav om bryllupet at det er umulig å oppfylle alle.

En kvinne, som er anonymisert, postet et veldig sint innlegg i en Facebook-gruppe i håp om å få støtte fra andre kvinner. Hun fikk heldigvis ingen støtte, men ble kalt en «forferdelig person». Du forstår kanskje hvorfor når du leser videre.

– Hvordan kan jeg fortelle min forlovede at jeg ikke vil at hans datter skal komme i bryllupet vårt? Jeg skrev tydelig at det ikke skulle være barn til stedet, på invitasjonene. Men han fortsetter med å insistere på at han må få ha med seg datteren, skriver hun i Facebook innlegget, i følge NZ Herald.

Som om ikke dette var ille nok, blir det enda verre. Kvinnen forklarer nemlig nærmere hvorfor hun ikke vil ha stedatteren sin i bryllupet.

Foto: Pixabay

– Hun er tre år gammel. Jeg skal gifte meg med ham, ikke med ungen hans. Det er hans problem at han har fått henne, ikke mitt. Jeg orker ikke ha henne der fordi hun er så krevende og trenger for mye oppmerksomhet, og jeg sa i invitasjonene at jeg ikke skulle ha noen barn til stedet, skriver hun videre i innlegget.

Vekket mange reaksjoner

– Jeg liker egentlig ikke barn selv, men dette er forkastelig. Hvis du ikke vil være i livet til din fremtidige manns barn, skulle du ikke giftet deg med han i det hele tatt, skriver en.

– Hun er tre år, selvfølgelig trenger hun mye oppmerksomhet. Dette ekteskapet (hvis det blir noe ekteskap) kommer til å ende raskt, skriver en annen.

Innlegget er også delt på Reddit, der kommentarfeltet florerer av kommentarer om at kvinnen ikke burde giftet seg med en mann med barn hvis hun ikke kan la de delta i bryllupet.

Skriv gjerne hva du synes om saken, i kommentarfeltet vårt på Facebook.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com