Forsiden Historier fra livet Kvinnen ønsker å dele denne viktige beskjeden etter hjerteskjærende opplevelse i butikken.

Kvinnen ønsker å dele denne viktige beskjeden etter hjerteskjærende opplevelse i butikken.

Gutten bak kassen brukte så lang tid at en dame begynte å kjefte på han. Da bryter han sammen i gråt, og den hjerteskjærende sannheten går opp for hele køen.

Paige Yore kommer fra Colorado i USA. På fredag var hun på handletur i butikken, der ble hun vitne til noe som fikk henne til å lage en video.

Reklame

I videoen forteller hun at hun ventet 20 minutter i køen. En gutt på rundt 16 år satt i kassen. Han fikk ikke alt til å fungere som det skulle. Han husket ikke varenumre og beepet ikke varene skikkelig inn.

– Jeg tenker: hva er det som har skjedd denne morgningen som har gjort denne guttens dag så dårlig. Jeg er irritert fordi jeg har ventet en evighet. En dame i køen lener seg mot den unge mannen og begynner å rope. «Du er elendig på kundeservice! Jeg forstår ikke hvordan du har fått denne jobben.» Hun var bare så uforskammet mot han. Jeg hjalp henne å pakke varene bare så hun kunne komme seg bort derfra.

Den sinte damen skal betale med kortet sitt, men blir avvist av terminalen. Nå blir hun for alvor sint. Damen begynner å skylde på den unge gutten fordi det ikke er nok penger på kortet hennes.

LES OGSÅ
Da de kom hjem fra Disneyland, kastet den fem år gamle datteren opp. 20 timer senere, var hun død

Jeg tok fatt i henne og sa: «Frue, kanskje du bare skal roe deg litt ned? Denne ungen mannen har tydeligvis en dårlig dag. Det er ikke hans skyld at du ikke har penger på kortet. 

Da bryter gutten ut i full gråt. Han er utrøstelig. Han går ut av kassen og går på fremsiden av den, han begynner å klemme Paige mens han fortsetter å gråte. Etter hvert får han samlet seg og forklarer hvorfor han sliter med å konsentrere seg om jobben.

– Min mor begikk selvmord i dag tidlig, og jeg er nødt til å jobbe, fordi jeg må betale husleien og regningene våre. Og jeg har ikke lenger en mor. 

Paige gav alle kontantene hun hadde til den unge mannen.

Etter å ha opplevd dette kommer hun nå med et budskap: 

– Dette viste meg bare at uansett hva…Ikke angrip og gyv løs på mennesker, fordi de har kanskje en kamp de kjemper som ingen av oss vet noe om. Vi må bare være takknemlig for å være i live, og behandle mennesker slik du selv ønsker å bli behandlet. Ikke være ufyselig mot noen, for du vet aldri hva som skjer i livene deres.

 

 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Det danske kronprinsparet tar med seg en spesiell gjest i prinsesse Ingrid Alexandras konfirmasjon

Når prinsesse Ingrid Alexandra skal konfirmeres lørdag 31. august, kommer det gjester fra både fjern og nær. Det danske kronprinsparet er selvskrevne gjester. Men...

Så du på serien 113? Da har vi en gladmelding til deg

Mandag starter innspillingen av sesong 2 av dokumentarserien 113. Og denne gangen er det ikke bare de ansatte ved Universitetssykehuset i Tromsø som blir...

Moren så rødt da datteren ikke fikk klappe servicehunden

Moren var på et kjøpesenter i Pittsburgh med datteren sin, da datteren så en søt golden retriever. Moren spurte om datteren kunne få klappe...

Den unge gutten får publikum til å måpe når han drar i gang «Bohemian Rhapsody»

På den internasjonale togstasjonen i London, står det et offentlig piano. Daglig setter forbipasserende seg ved tangentene og drar i gang en sang eller...

Alenemoren adopterer ei lita jente. Får sjokk når hun finner ut hvem jenta er

Katie Price og mannen hennes hadde slitt med å få barn i lang tid. Da ekteskapet tok slutt, bestemte Katie seg for å adoptere. Katie...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT