søndag, januar 26, 2020
Historier fra livet Kvinnen ønsker å dele denne viktige beskjeden etter hjerteskjærende...

Kvinnen ønsker å dele denne viktige beskjeden etter hjerteskjærende opplevelse i butikken.

-

Gutten bak kassen brukte så lang tid at en dame begynte å kjefte på han. Da bryter han sammen i gråt, og den hjerteskjærende sannheten går opp for hele køen.

Paige Yore kommer fra Colorado i USA. På fredag var hun på handletur i butikken, der ble hun vitne til noe som fikk henne til å lage en video.

I videoen forteller hun at hun ventet 20 minutter i køen. En gutt på rundt 16 år satt i kassen. Han fikk ikke alt til å fungere som det skulle. Han husket ikke varenumre og beepet ikke varene skikkelig inn.

– Jeg tenker: hva er det som har skjedd denne morgningen som har gjort denne guttens dag så dårlig. Jeg er irritert fordi jeg har ventet en evighet. En dame i køen lener seg mot den unge mannen og begynner å rope. «Du er elendig på kundeservice! Jeg forstår ikke hvordan du har fått denne jobben.» Hun var bare så uforskammet mot han. Jeg hjalp henne å pakke varene bare så hun kunne komme seg bort derfra.

Den sinte damen skal betale med kortet sitt, men blir avvist av terminalen. Nå blir hun for alvor sint. Damen begynner å skylde på den unge gutten fordi det ikke er nok penger på kortet hennes.

Jeg tok fatt i henne og sa: «Frue, kanskje du bare skal roe deg litt ned? Denne ungen mannen har tydeligvis en dårlig dag. Det er ikke hans skyld at du ikke har penger på kortet. 

Da bryter gutten ut i full gråt. Han er utrøstelig. Han går ut av kassen og går på fremsiden av den, han begynner å klemme Paige mens han fortsetter å gråte. Etter hvert får han samlet seg og forklarer hvorfor han sliter med å konsentrere seg om jobben.

– Min mor begikk selvmord i dag tidlig, og jeg er nødt til å jobbe, fordi jeg må betale husleien og regningene våre. Og jeg har ikke lenger en mor. 

Paige gav alle kontantene hun hadde til den unge mannen.

Etter å ha opplevd dette kommer hun nå med et budskap: 

– Dette viste meg bare at uansett hva…Ikke angrip og gyv løs på mennesker, fordi de har kanskje en kamp de kjemper som ingen av oss vet noe om. Vi må bare være takknemlig for å være i live, og behandle mennesker slik du selv ønsker å bli behandlet. Ikke være ufyselig mot noen, for du vet aldri hva som skjer i livene deres.

 

 

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kaster grisen utfor 70 meter – ble tvunget til å hoppe i strikk

Folk over hele verden har protestert kraftig etter at en fornøyelsespark i Kina tvang en gris til å hoppe strikkhopp. "Dette er dyremishandling av...

Forsker konkluderer: influensa ER verre for menn

Er det virkelig slik at menn blir sykere enn kvinner? Du er nok ikke alene om du...

Kvinne stanset bilen for å filme elg. Hva hun også fikk med på opptaket, fikk henne til å grøsse

Da den kanadiske kvinnen Audrée Tanguay Fréchette tilfeldigvis så en elg som sto og beitet i veikanten i Gaspésie i Quebec, stanset hun bilen...