Rørende Kvinnen ønsket å bli begravet sammen med en gaffel....

Kvinnen ønsket å bli begravet sammen med en gaffel. Grunnen er rett og slett rørende!

-

- Reklame -

Det var en eldre dame som var blitt diagnostisert med en dødelig sykdom. Legen hadde sagt til henne at hun maks hadde tre måneder igjen å leve. Damen hadde derfor begynt å planlegge sin egen begravelse. Hun kontaktet den lokale pastoren og ba han komme til huset hennes slik at de kunne diskutere hvordan begravelsen skulle foregå.

Hun fortalte pastoren hvilke sanger hun ville ha i begravelsen, hvilke bibelvers hun ville ha opplest og hvilke klær hun ville begraves i. Kvinnen fortalte også pastoren at hun ville begraves med hennes favoritt bibel. Alt var avklart og pastoren gjorde seg klar til å gå. Kvinnen kom da plutselig på en ting til som var viktig for henne.

«Det er en ting til», sier kvinnen. «Hva er det?» svarte pastoren.

«Dette er veldig viktig», fortsatte kvinnen. «Jeg ønsker å bli begravet med en gaffel i min høyre hånd».

Pastoren ble stående å se på kvinnen, uten helt å vite hva han skulle si.

«Du ble overrasket nå?» sa Kvinnen. «For å være helt ærlig, så ble jeg ganske undrende ja» svarte pastoren.

Kvinnen forklarte: «I alle årene jeg har gått til sosiale sammenkomster i kirken og på korgfester, så skjer det samme hver gang. Når hovedretten er ferdig og tallerkenene blir ryddet bort, så er det alltid noen som sier at vi kan ta vare på gaffelen. Dette var alltid min favoritthendelse ved slike middager, fordi jeg visste at noe bedre var på vei. Som sjokoladekake eller eplepai. Noe vidunderfullt!»

«Så jeg vil at når folk ser meg i kisten så skal de tenke hva i alle dager er gaffelen der for. Jeg vil at du skal forklare dem at de må ta vare på gafflen…Det er noe bedre på vei».

Pastorens øyne var full av tårer og han gav kvinnen en god klem før han tok farvel. Han visste at dette var en av de siste gangene han fikk se henne før hun var død. Men han visste samtidig at kvinnen hadde en bedre forståelse av himmelen enn han hadde. Hun visste at hun hadde noe bedre i vente.

I begravelsen gikk folk rundt kisten og så henne i den fineste kjolen sin, med sin favoritt bibel og med en gaffel i høyre hånd. Igjen og igjen hørte pastoren: «Hva er det med gaffelen?» Pastoren smilte hver gang.

Da pastoren skulle holde minneord så fortalte han om samtalen han hadde hatt med kvinnen, like før hennes død. Han fortalte om gaffelen og hva den symboliserte for henne. Pastoren fortalte forsamlingen at han ikke klarte å slutte å tenke på gaffelen, og at de sannsynligvis ikke klarte å gi slipp på tanken heller. Han fikk rett.

Så neste gang du plukker opp gaffelen din, la den minne deg på at du har det beste i vente…

DEL denne historien dersom den rørte deg! 🙂

-Reklame-
Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Kronprins Håkon om døden: – Skremmer meg litt, men er ikke redd

Kronprins Håkon og kronprinsesse Mette-Marit er i disse dager sammen med 19 forfattere i Tyskland med litteraturtoget. Kronprinsen er...

Wenche Myhre med gladmelding til fansen

Wenche Myhre (72) er ikke veldig aktiv på sosiale medier. Det har hun tidligere sagt at hun skal bli...

– Dette er ansiktet til metamfetamin

Cody Bishop (27) fra Missouri i USA begynte og ruse seg på heroin og metamfetamin. På bare sju måneder...

Samuel Massie og bestefaren er i sjokk etter tigerangrep

Eventyreren Samuel Massie (26) og bestefaren hans, Arne Ulvolden (84) er igjen ute på reise. Denne gangen befinner de...

Ingrid Bjørnov med gladmelding for 2020

I slutten av 2018 kom den triste beskjeden om at Ingrid Bjørnov måtte avlyse alle show. Kreften hadde spredt...

Far lot sin 3-år gamle datter velge klær før fotografering i barnehagen – nå deles bildet over hele verden

Som barn er det alltid spesielt å bli tatt et litt høytidelig bilde av. Det årlige bildet i barnehagen...