lørdag, juni 12, 2021

Kvinnen skvatt til og begynte å filme ut på terrassen: – For en opplevelse

Mest lest nå

Av og til dukker det opp videoer på nettet som viser sjeldne møter med dyr. Dette paret som nylig hadde flyttet inn i et hus i Santa Cruz, California, fikk virkelig oppleve et slikt møte.

De majestetiske kattedyrene er kjent for å være ekstremt sky og oppsøker sjelden mennesker på nært hold. Det var derfor en usedvanlig overraskelse dette paret fikk da de filmet en puma som oppsøkte terrassen deres, og kikket inn i huset.


Videoen av det spesielle møtet ble denne uken delt på Youtube, hvor den allerede har begynt å fascinere tusenvis av mennesker.

Kvinnen bak filmen forteller hvordan det hele artet seg:

– En puma besøkte huset vårt 21.30 om kvelden. Vi hørte noen lyder utenfor og tenkte at det kanskje var naboens hund. Mannen min, Patrick, lyste ut med en lommelykt og oppdaget to lysende øyne.

Men det skulle vise seg å være noe helt annet enn naboens hund.

– Til hans store overraskelse var det en puma!, skriver kvinnen som videre forteller at paret aldri har sett en puma i området tidligere.

– Vi flyttet til Santa Cruz i juli 2020 og dette er første gang vi ser en. Pumaen gikk rundt huset vårt, mens mannen min ropte: «Det er en puma utenfor!»

Pumaen på familiens terrasse. Foto: Skjermdump Youtube

Videre forteller kvinnen at de brukte litt tid før de oppdaget hvor pumaen ble av.

– Vi begynte å løpe rundt i huset mens vi så ut vinduene for å se hvor den ble av. Til slutt så jeg dyret og begynte å filme. Mange som har sett filmen kommenterer at han er interessert i TV`en vår, men vi tror det er katten vår Charles han egentlig fokuserer på.

En opplevelse for livet

Filmen av pumaen som vandrer rundt på terrassen og kikker inn i huset foreviger uten tvil en opplevelse som de færreste av oss noensinne vil oppleve.

Og det mangler ikke på dem som er sjalu.

– Vi delte først videoen med naboene våre, og mange er veldig sjalu på opplevelsen vår. Vi er så heldig som har sett en vill puma på så nært hold. Men jeg trenger ikke utfordre skjebnen for å møte den igjen, skriver kvinnen som har en teori om hvorfor pumaen var så nærgående.

– På grunn av de voldsomme skogbrannene her forrige sommer er det mange som tror at pumaene har begynt å nærme seg boligstrøk fordi de har mistet mye av sitt territorium.

Nedenfor kan du se det fascinerende møte med pumaen:

LES OGSÅ: Fikk sjokk da han så ut vinduet: – utsikten min fra hjemmekontoret

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter