in ,

Kvinnen trodde fotoboksen hadde klikket – men da hun oppdaget hvorfor den blinket følte hun seg dum!

Det er en fotoboks i nærheten av der jeg bor. Den er kjent for å ta være en pengemaskin for staten, spesielt folk som ikke kommer fra byen vår blir ofte knepet av boksen. Siden den ble plassert for noen år siden har jeg alltid vært påpasselig med å kjøre sakte forbi den.

For noen uker siden passerte jeg fotoboksen; flashet satt meg helt ut. «Hva i alle dager. Jeg kjørte jo aldeles ikke for fort! Hvorfor tok den bilde av meg?»


Kanskje var det noe gale med boksen? Teknisk problem? For å være sikker snudde jeg i neste rundkjøring, og kjørte forbi fotoboksen igjen. Kjørte enda saktere denne gang. Nok en gang flashet boksen mot meg.

Nå begynte jeg å synes dette var ganske komisk, så jeg kjørte enda saktere forbi igjen. Boksen blinket til meg for tredje gang.

Jeg prøvde en fjerde og en femte gang. Samme resultat. Nå lo jeg mot kamera da det så søtt blinket til meg som passerte i sneglefart.

Nå to uker senere, fikk jeg fem bøter for å kjøre uten setebelte! 

Denne historien er plassert under kategorien «vitser»

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Den lille jenten gråt i frisørsalongen. Det denne fremmede kvinnen da gjorde rørte oss dypt!

Denne mannen dater noen selv om han allerede er gift. Nå oppfordrer han deg til å gjøre det samme!