Forsiden Dyr Kvinnen våknet om morgenen etter en fuktig bytur og oppdaget hun ikke...

Kvinnen våknet om morgenen etter en fuktig bytur og oppdaget hun ikke var alene i sengen

Vi har vel alle hørt historier om venner og bekjente som har våknet opp etter en fuktig kveld på byen og oppdaget at de visstnok har hatt med seg noen hjem – noen de slett ikke kan huske å ha truffet eller aner hvem er.

Engelske Toni Robinson hadde en slik opplevelse, men hvem hun våknet opp med morgenen etter var langt fra noen typisk one-night-stand.

Foto: Toni Robinson

Hun hadde nemlig funnet en hund hun hadde tatt med seg hjem!

Foto: Toni Robinson

Reklame

– Da jeg våknet gikk det opp for meg hva som hadde skjedd da jeg hørte hunden bevege seg, forteller Toni til nyhetsbyrået Caters News Agency ifølge Metro.

Ettersom hun hadde tatt med seg hunden etter en noe fuktig kveld på byen hadde hun ingen anelse om hverken hvor den kom fra, eller hvem som eide den. Hvilket gjorde hun måtte krype til korset og legge ut et innlegg på Facebook hvor hun innrømmet det uheldige stuntet – og etterlyste den rettmessige eieren.

Oppslaget ble hurtig delt, og da det hadde passert 500 delinger ble hun kontaktet av noen som oppga å være hundens eier.

– Vi kalte hunden Violet ettersom vi var blitt fulle på Palma Violet Gin. Vi delte seng med hunden – som vi senere fant ut het Princess – og vi hadde en dyp samtale med den på byturen. Vi tenkte slett ikke på eieren, forteller Toni.

LES OGSÅ
Kjøpte lastebil for under 40.000 kroner - se den imponerende forvandlingen

Hun innrømmer samtidig at det ikke er første gangen hun har tatt en fremmed hund med hjem. Heldigvis tok hundens eiere det hele med godt humør, og kunne fortelle Toni at hun hadde rømt hjemmefra tidligere samme kveld.

Nå er hunden tilbake hos sine rettmessige eiere, men man kan jo alltids håpe at den hadde like mye glede av byturen som Toni Robinson. 

Dan Åsen Hansen
Dan har skrevet artikler for Sosialnytt siden 2017. Skribent med lang erfaring innenfor faget. Jobber også som pressefotograf.

Mest lest nå

7 gode tips om hvordan dere kan få en vellykket familieferie

Sommeren står for døren og mange familier og par har store forventninger til dager fylte av romantikk, kvalitetstid, gode opplevelser og glade barn. Skuffelsen...

Derfor åpner Morgan Freeman reservat for bier

Vi har alle hørt om den dramatiske biekollapsen rundt om i verden. Enten du er fan av de eller ikke, så spiller bier en...

Cristiano Ronaldo ser 11 år gammel syk gutt langs veien – overrasker alle med gesten sin

Uansett hvor berømt du er så er det viktig å anerkjenne fansen. Den profesjonelle fotballspilleren Cristiano Ronaldo er like verdenskjent for sine talent på banen...

Skoledistrikt hylles for sin løsning på matsvinn

Hvis du noen gang har jobbet i et profesjonelt kjøkken, så vet du at mye mat blir sløst og kastet. I følge Matvett kaster...

Ane Dahl Torp ønsker forbud: Barn under 13 år bør ikke bruke sosiale medier

Den kjente skuespilleren mener det må gjøres noe med barns bruk av sosiale medier.  Ifølge Familieminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) er tre av fire barn...