Vi har vel alle hørt historier om venner og bekjente som har våknet opp etter en fuktig kveld på byen og oppdaget at de visstnok har hatt med seg noen hjem – noen de slett ikke kan huske å ha truffet eller aner hvem er.

Engelske Toni Robinson hadde en slik opplevelse, men hvem hun våknet opp med morgenen etter var langt fra noen typisk one-night-stand.

Foto: Toni Robinson

Hun hadde nemlig funnet en hund hun hadde tatt med seg hjem!

Foto: Toni Robinson

– Da jeg våknet gikk det opp for meg hva som hadde skjedd da jeg hørte hunden bevege seg, forteller Toni til nyhetsbyrået Caters News Agency ifølge Metro.

Ettersom hun hadde tatt med seg hunden etter en noe fuktig kveld på byen hadde hun ingen anelse om hverken hvor den kom fra, eller hvem som eide den. Hvilket gjorde hun måtte krype til korset og legge ut et innlegg på Facebook hvor hun innrømmet det uheldige stuntet – og etterlyste den rettmessige eieren.

Oppslaget ble hurtig delt, og da det hadde passert 500 delinger ble hun kontaktet av noen som oppga å være hundens eier.

– Vi kalte hunden Violet ettersom vi var blitt fulle på Palma Violet Gin. Vi delte seng med hunden – som vi senere fant ut het Princess – og vi hadde en dyp samtale med den på byturen. Vi tenkte slett ikke på eieren, forteller Toni.

Hun innrømmer samtidig at det ikke er første gangen hun har tatt en fremmed hund med hjem. Heldigvis tok hundens eiere det hele med godt humør, og kunne fortelle Toni at hun hadde rømt hjemmefra tidligere samme kveld.

Nå er hunden tilbake hos sine rettmessige eiere, men man kan jo alltids håpe at den hadde like mye glede av byturen som Toni Robinson.