søndag, mai 16, 2021

Kvinnen vet med en gang at hunden med de «tristeste øynene i verden» er spesiell

Mest lest nå

Lauren Smith Greeno satt på nettet og så på hunder på et lokalt dyrevernsenter. Med tre hunder fra før så hundevennen Lauren for seg en hund hun kunne være midlertidig fosterhjem for, mens den ventet på å bli omplassert til et permanent hjem.

Da hun kom til bildet av den brune hunden stoppet hun helt opp.


– Hjertet mitt knuste da jeg så de triste øynene hennes. Hun så plaget men likevel håpefull ut, forteller Greeno til The Dodo.

Fosterhjemmet hun skulle dratt til hadde avlyst. Lauren ringte for å høre om mulighetene for å være fosterhjem fikk hun høre den triste historien: Hunden, som da het Tessa, og flere av søsknene hennes hadde tilslutt blitt hentet hjemme hos tidligere eier. Eieren fikk ikke lenger fikk lov å ha hundene på grunn av vanskjøtselen de ble utsatt for.

Ginnie kom fort overens med de andre tre hundene. Faksimile: Facebook

Hundene ble holdt utendørs. Der sto de i korte lenker dagen lang. Ting som å leke med en hundeleke eller sove i en myk seng var helt ukjent for disse hundene.

Kort etter at hundene kom til Charlie’s Crusaders Pet Rescue ble alle Tessas søsken adoptert bort. Men hun satt igjen – med triste øyne.

Da Lauren så henne hadde hun vært der i seks måneder. Og Lauren ikke klarte å ta blikket fra den triste hunden.

– Det er umulig å si hva som gjorde at folk ikke valgte henne. Hun er snill og kjærlig, elsker å kose og hun er alles venn, sier Lauren.

Hun ringte omplasseringshjemmet og avtalte å være fosterhjem. Idet hun møtte den tillitsfulle og kosete hunden skjønte Lauren at det ikke kom til å bli lett å skilles fra denne hunden igjen.

Ginnie nyter endelig livet hjemme hos familien Greeno. Faksimile: Facebook

– Da vi hentet henne hadde vi henne bak i bilen slik at hun kunne få plass til å slappe litt av. Men vi hadde knapt forlatt dyrehjemmet før hun hoppet i fanget mitt. Jeg gråt. Hun var så tillitsfull og så åpen for å bli elsket, sier Lauren.

Hunden fikk navnet Ginnie. Og Ginnie gled rett inn sammen med Laurens tre andre hunder. Den andre dagen Ginnie var hos familien Greeno var det nok et fosterhjemmet som kansellerte – men denne gangen for å bli et permanent hjem.

LES OGSÅ: Familiehundene hylles som helter, etter at de fant og beskyttet savnet 3-åring

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter