in

Slik blir du kvitt vorter i løpet av 2 dager

Gamle kjerringråd kan være så mangt, men noen kjerringråd har uten tvil noe for seg. Kjerringråd ble brukt veldig mye før i tiden, mens dagens generasjon ikke kjenner like godt til alle triksene som finnes der ute.

Disse kjerringrådene er noen av rådene du absolutt bør kjenne til.

1. Urinveisinfeksjon

Foto: Flickr / Aqua mekaniska

Dersom du sliter med urinveisinfeksjoner bør du alltid oppsøke lege. Men du kan også forsøke et kjerringråd som går ut på å drikke et glass vann tilsatt en teskje bakepulver på tom mage. Denne blandingen skal nøytralisere syre i urinen og lindre infeksjonen.


2. Hårtap

Foto: Flickr / faungg photos

Har du problemer med hårtap så kan du teste ut dette tipset. Du blander din egen hårkur, bestående av 125 ml kokosmelk og 125 ml gulrotsaft. Begge dele inneholder vitamin B6 og B12, som stimulerer hårvekst og styrker håret. Blandingen skal røres til en jevn væske og smøres i håret . Efter 15 minutter skylder du bort blandingen.

3. Vorter

Foto: Pixabay

Vorter er noe herk. Uansett størrelse. De er ikke bare irriterende, man føler seg rett og slett litt ekkel eller urenslig når man har vorter. En god grunn til å kvitte seg raskt med vortene er at de smitter, man kan overføre styggedommen til andre. Dette kjerringrådet går ut på at man taper gaffatape rundt vorten. La tapen sitte på i to dager før du fjerner den. På denne måten kveler man vorten, og skal lett kunne file bort den døde utveksten.

4. Dårlig ånde

Foto: Pixabay

Skrekken for de fleste av oss. Ingenting er vel så pinlig som å merke at andre mennesker snur seg bort når de prater med deg. Men løsningen er ikke langt unna! Å spise persille eller selleri skal nemlig gi munnen en frisk pust, samt rense tennene dine. Avslutt frokosten med en av disse grønnsakene, så er du sikret!

5. Vondt i halsen

Vi får vel alle vondt i halsen fra tid til annen. Neste gang du opplever det kan du forsøke å legge to salvieblader under tungen. Ha dem der til de har gått i oppløsning. Salviebladene virker antiseptisk og anti-inflammatorisk. Du kan jo merke deg at mange halspastiller inneholder nettopp salvie.

Mange kjerringråd er i ferd med å gå i glemmeboken. Del gjerne disse triksene videre slik at den oppvoksende generasjon også kan få nytte av dem! 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Småbarnsmor beskriver foreldrerollen: «Jeg er helt elendig når det gjelder å være en god venn akkurat nå»

Hundens besøk til veterinæren har fått millioner til å le