Forsiden Nyttig Slik blir du kvitt vorter i løpet av 2 dager - alle...

Slik blir du kvitt vorter i løpet av 2 dager – alle bør kjenne til dette geniale trikset!

Gamle kjerringråd kan være så mangt, men noen kjerringråd har uten tvil noe for seg. Kjerringråd ble brukt veldig mye før i tiden, mens dagens generasjon ikke kjenner like godt til alle triksene som finnes der ute.

Disse kjerringrådene skal i følge Newsner være blant de rådene du absolutt bør kjenne til.

1. Urinveisinfeksjon

Foto: Flickr / Aqua mekaniska

Dersom du sliter med urinveisinfeksjoner bør du alltid oppsøke lege. Men du kan også forsøke et kjerringråd som går ut på å drikke et glass vann tilsatt en teskje bakepulver på tom mage. Denne blandingen skal nøytralisere syre i urinen og lindre infeksjonen.

2. Hårtap

Foto: Flickr / faungg photos

Har du problemer med hårtap så kan du teste ut dette tipset. Du blander din egen hårkur, bestående av 125 ml kokosmelk og 125 ml gulrotsaft. Begge dele inneholder vitamin B6 og B12, som stimulerer hårvekst og styrker håret. Blandingen skal røres til en jevn væske og smøres i håret . Efter 15 minutter skylder du bort blandingen.

3. Vorter

Foto: Pixabay

Vorter er noe herk. Uansett størrelse. De er ikke bare irriterende, man føler seg rett og slett litt ekkel eller urenslig når man har vorter. En god grunn til å kvitte seg raskt med vortene er at de smitter, man kan overføre styggedommen til andre. Dette kjerringrådet går ut på at man taper gaffatape rundt vorten. La tapen sitte på i to dager før du fjerner den. På denne måten kveler man vorten, og skal lett kunne file bort den døde utveksten.

LES OGSÅ
Setter du også melkekartongen feil i kjøleskapet?
LES OGSÅ
Slik skal sushien egentlig spises - de fleste gjør det helt feil

4. Dårlig ånde

Foto: Pixabay

Skrekken for de fleste av oss. Ingenting er vel så pinlig som å merke at andre mennesker snur seg bort når de prater med deg. Men løsningen er ikke langt unna! Å spise persille eller selleri skal nemlig gi munnen en frisk pust, samt rense tennene dine. Avslutt frokosten med en av disse grønnsakene, så er du sikret!

5. Vondt i halsen

Vi får vel alle vondt i halsen fra tid til annen. Neste gang du opplever det kan du forsøke å legge to salvieblader under tungen. Ha dem der til de har gått i oppløsning. Salviebladene virker antiseptisk og anti-inflammatorisk. Du kan jo merke deg at mange halspastiller inneholder nettopp salvie.

Mange kjerringråd er i ferd med å gå i glemmeboken. Del gjerne disse triksene videre slik at den oppvoksende generasjon også kan få nytte av dem! 

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Bjørn Einar Romøren har fått kreft – deler sterkt bilde etter de første behandlingene

Tirsdag formiddag kom den sørgelige nyheten. Den tidligere skihopperen Bjørn Einar Romøren er rammet av en sjelden type kreft.  Det er Se og Hør som...

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet