Hjem Kjendisnytt Aslak Maurstad om de ekstreme grepene før «Farmen kjendis» : – Min taktikk

Aslak Maurstad om de ekstreme grepene før «Farmen kjendis» : – Min taktikk

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Aslak Maurstad skjønte han ikke ville være den fysisk sterkeste inne på kjendisgården, og la seg derfor i hardtrening før han møtte opp på Steinsjøen gård.

– Jeg sa til meg selv at «det kommer ikke til å gå i det hele tatt om jeg ikke forbereder meg». Det som har mest å si var hvilke deltakere jeg havnet på gården med, noe jeg ikke kunne styre. Og hvem du havner på gården med er 90 prosent av spillet føler jeg, forteller han til TV 2.

Men de siste ti prosentene, nemlig han selv, de fant han ut at han skulle forberede så godt som det overhodet lot seg gjøre.

Les også: Forlot kjendisgården etter munnhuggeri fra dag én – Nå forklarer hun hvorfor

Han testet ut hvor mye naturtalent han hadde innen de forskjellige tvekamp-grenene. Det viste seg å være temmelig lite. Dermed måtte han ta grep.

– Jeg klarte alle grenene ganske dårlig, egentlig. Det var jo litt av problemet. Så min taktikk er alltid å øve mye mer enn alle andre, slik at jeg blir bedre. Sånn som jeg gjør med andre ting i livet, sier han.

Innsatsen skulle vise seg å være bra prioritering:

– Og det gjorde jeg lurt i. For jeg var helt klart den fysisk svakeste av mitt kjønn, legger han til.

Han avslører at han til og med fikk profesjonell hjelp fra en snekker for å lære riktig teknikk på saging.

Til tross for at han forberedte seg godt i tvekampgrenene, var det én ting han ikke klarte å forberede seg på.

– Det var veldig mye mer arbeid enn hva det ser ut til på TV! Det var ikke tid til å gjøre noen ting annet enn å jobbe med ukesoppdraget. Resten av tiden var sove, spise eller bli venn med storbonden så han ikke velger deg.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com