Hjem Nyheter La ut video der de mishandlet katt OBS: Sterke bilder

La ut video der de mishandlet katt OBS: Sterke bilder

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En 21 år gammel mann og 18 år gammel kvinne fra Gotland i Sverige la ut flere videoer i sosiale medier der de mishandlet en kattunge.

Mannen og kvinnen filmet flere videoklipp høsten 2017 der de mishandlet kattungen. Det skriver Gotlands Tidningar.

Kvinnen filmet mens mannen utførte handlingene mot katten. I ett klipp kan man se at noen har dratt et kondom over hodet på kattungen. Katten gisper etter luft mens mannen dyttet katten rundt med hendene. Katten hadde kondomet over hodet i ni sekunder før den fikk trekke luft.

I et annet klipp, ser man den samme mannen som kaster kattungen opp og snurrer den rundt i luften.

Siktet for dyreplageri

Da de delte videoen i sosiale medier, var det mange som kjente igjen mannen på klippene. Kvinnen ble også gjenkjent.

Videoen førte til en hatstorm mot mannen i sosiale medier og på andre nettforum. Mange oppfordret folk til å oppsøke mannen og utøve grov vold mot ham. Politiet mottok en storm med henvendelser fra folk som ba dem gjøre noe.

Nå er mannen siktet for dyreplageri. Mens kvinnen risikerer å bli siktet for medvirkning for dyreplageri.

Feil mann ble tagget

Da videoen florerte på nettet, ble en annen, uskyldig mann, som bor i mellom-Sverige feilaktig tagget som dyreplageren i et innlegg på Instagram.

Mannen opplevde å bli utsatt for hatefulle meldinger blant annet på Facebook. Han måtte til slutt bytte navn på Instagram-kontoen sin.

«Etter at jeg byttet navn på Instagram, ble det slutt på meldingene, siden folk ikke lenger fant meg der. På Facebook fikk jeg en melding for bare noen timer siden: «En ekte dyreplager er du. Et jævla svin. Jeg håper du blir hengt ut offentlig», sa mannen til Expressen den gangen.

Kattungen i videoklippet overlevde uten varige men og er i dag omplassert.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com