in ,

Labrador reddet 1-åring fra å drukne

Labradoren Bears instinkt og raske handling, reddet 1 år gamle Stanley fra å drukne.

Patricia Drauch hadde en koselig fridag sammen med sønnen Stanley på 14 måneder og de to var ute og koste seg i hagen. Patricia tok øynene fra Stanley i noen sekunder fordi hun skulle hente verktøy i garasjen, men når hun kom tilbake var guttungen sporløst forsvunnet.

Hun lette overalt, men fant ikke sin lille sønn. Etter hvert slo det henne at han kunne ha gått til familiens utebasseng. Hun løp bort til bassenget og ble møtt av et grusomt syn.


Ettåringen var blå i ansiktet

Patricia fikk fullstendig panikk. I bassenget lå Stanley som var begynt å bli blå i ansiktet. «Det så ut som at han fløt i vannet, forteller Patricia». Da hun går nærmere ser hun hva som holder sønnen oppe. Labradoren Bear har hoppet etter 1-åringen ut i bassenget og ligger nå under gutten.

«Hunden lå helt stille i bassenget. Det var som at han ikke våget å bevege seg en centimeter», forteller Patricia til WOOD TV8.

Foto: YouTube/WOOD TV8.

Den skrekkslagne moren ringte straks ambulanse, mens hunden fortsatt lå helt stille i vannet for å balansere 1-åringen på ryggen sin slik at han ikke fikk vann i munnen.

LIK SOSIALNYTT PÅ FACEBOOK

Den lille gutten var bevisstløs en stund, men røntgenbildene som ble tatt på sykehuset viste at han heldigvis ikke hadde fått vann i lungene. Dette takket være en meget klok og flink hund.

«Siden hunden vår var fire uker gammel har jeg sagt til han at Stanley også er hans baby, jeg tror det har en sammenheng, forteller Patricia. Opplevelsen skremte moren og den lille gutten, men heldigvis gikk det bra, takket være Bear.

Her kan du se et nyhetsinnslag om den fantastiske hunden Bear og 1-åringen.

LES OGSÅ: Læreren hadde undervisning på Zoom – Oppdaget én detalj som reddet livet til elevens bestemor

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Svenskene elsker de nye bildene av kronprinsesse Victoria og prinsesse Estelle – én detalj får stor oppmerksomhet

Vil stenge skoler og barnehager igjen