Hjem Dyr Labradoren Cleo var savnet i flere dager. Gikk over 90 kilometer for å komme «hjem»
Dyr

Labradoren Cleo var savnet i flere dager. Gikk over 90 kilometer for å komme «hjem»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

For to år siden, flyttet labradoren Cleo sammen med familien sin fra Missouri til Kansas i USA. En avstand på over 90 kilometer. Det likte ikke Cleo spesielt godt.

For knappe tre uker siden, forsvant Cleo fra hjemmet sitt i Kansas. Cleo hadde aldri forsvunnet på den måten før, og eierne hennes ble veldig bekymret. Dagene gikk, men Cleo kom ikke tilbake.

Men etter flere dager, ble eierne til Cleo kontaktet på Facebook av Colton Michael. Han hadde kjøpt det gamle huset deres i Missouri.

En dag da han og kona kom hjem fra jobb, lå det en fremmed hund på trappen deres.

Foto: Skjermdump HLN

Den bare lå der

Colton forteller til CNN at hunden bare lå der, som om hun aldri hadde gjort noe annet. Som om det var den mest naturlige tingen i hele verden.

Colton sjekket om hunden var chippet, og det var den. Da de fikk opp navnet til eierne, syns kona det var noe kjent. Hun dro kjensel på etternavnet, men klarte ikke helt å plassere det.

Men etter kort tid, kom hun på at det var navnet på de tidligere eierne til huset. De som solgte huset til dem for to år siden.

Et mysterium

Etter å ha sjekket Facebook, fikk Colton tak i Cleos eiere. Han sendte en melding og fortalte at Cleo var hos dem.

Eierne ble forståelig nok overlykkelige over å få Cleo hjem igjen. Men det er et mysterium hvordan hun har klart å gå så langt. Det er over 90 kilometer mellom de to husene. Hun må også ha krysset både en kraftig elv og en høyt trafikkert bru for å komme seg dit.

Hvordan hun kom seg dit, får vi mest sannsynlig aldri vite. Det er det bare Cleo som vet.

LES OGSÅ: Hunden hadde vært savnet i to år. Så dukket den på en kennel: – Det er et mirakel

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com