Hjem Familie Lader eksploderte i tenårings seng

Lader eksploderte i tenårings seng

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Den 15-år gamle gutten våknet av smerte. Nå ønsker familien å advare andre.

15-år gamle Colton Pingree sov i sengen sin da det gikk galt. Ved siden av seg hadde han en ladebank hvor han ladet mobiltelefonen mens han sov. Plutselig smalt det. Nå har han delt de grusomme bildene som viser ryggen som har fått annengradsforbrenning.

Ladebanken eksploderte. Noe som førte til smeltet hud på ryggen og armene. Det skriver Daily Star. 

Dersom du er usikker så er en ladebank en elektrisk enhet, fylt med strøm. Du vet, en slik som er svært hendig å ha med seg dersom man er på tur og har behov for å lade telefonen men ikke er i nærheten av en stikkontakt.

Colton Pingree sovnet med ladebanken i sengen. Han våknet med et brak da eksplosjonen kastet han ut av sengden den 18. august.

Selv om Colton nærmest var i sjokktilstand klarte han å slukke flammene som oppsto ved hjelp av hendene. Han kastet så ladebanken i toalettet og gikk for å vekke faren sin.

Familien har valgt å dele bildene av Colton som en advarsel til andre. 15-åringen er tydelig merket av hendelsen. Han har fått annengradsforbrenning på ryggen og venstre arm. Der hvor det tidligere var frisk sunn hud, er det nå smeltet hud, fylt av boblende, smertefulle blærer.

42-år gamle Shari Pingree, Coltons mor, har delt historien på Facebook. Innlegget har fått stor oppmerksomhet og tusenvis har delt det videre for å advare andre.

15-år gamle Colton sammen med foreldrene Andrew Pingree og Shari Pingree, Foto: Privat.

Selv forklarer Colton at han brukte powerbanken for å lade opp telefonen slik at den skulle være fulladet neste skoledag. Han våknet opp på gulvet med et smell, med smerter på ryggen og lukten var røyk.

– Jeg så opp og så at begge dynene mine og en av putene var i brann. Eksplsjonen kastet med bokstavelig talt ut av sengen, sier han.

Faren som ble vekket av sønnen forteller om synet som møtte han.

– Ryggen og armen hans var kraftig forbrent. Det lignet på en ekstrem solbrenthet.

Slik så ryggen til Colton ut. Foto. Privat

Colton ble kjørt til sykehuset og i løpet av de neste dagene viste det seg hvor store skadene var.

– Det er den dypeste grad av annengradsforbrenning. Det første hudlaget er revet bort, og så var det nærmest en voldsom solbrenthet på det andre hudlaget, sier Coltons far.

Daily Star skriver ikke noe om hvilke type powerbank det er snakk om, men familien opplyser at den var kjøpt på Ebay. Nå håper de andre vil tenke seg om før de lader telefonen i sengen.

– Unngå å legge dem i sengen. Legg de et sted hvor de ikke kan antenne og sette fyr på noe, er rådet fra tenåringen som tross alt kom fra episoden med livet i behold.

Foto: Privat

LES OGSÅ: Foreldre fant sin 14 år gamle datter i sengen. Obduksjonsrapporten ga et skremmende svar på årsaken

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com