in ,

Lærer fortalte at julen er en ensom tid for henne – overraskelsen fra klassen går nå viralt

Læreren som jobber på en skole i Texas hadde fortalt klassen sin at hun synes julen er vanskelig, fordi hun er ensom. De responderte med å arrangere en overraskelsefest for henne. 

Studenten Belinda Ramirez, 16, filmet øyeblikket da læreren kom inn i klassen og ble overrasket av et julepyntet klasserom og en samlet klasse som rope «God jul!»

BuzzFeed forteller historien om den varme klassen til lærer Wharton (hun ønsker ikke fornavnet publisert av private grunner). Lærerinnen hadde tidligere i desember fortalt elevene sine at hun har mistet all nær familie. Foreldre og søsken er død.

Videre fortalte hun klassen at alle høytider er vanskelig for henne.

«Jeg håper jeg ikke høres for ynkelig ut,» sier hun til Buzzfeed, og påpeker at hun er svært takknemlig for vennene hun har.

Ble overrasket på siste skoledag

Siste dag før elevene fikk ta årets juleferie, fikk Wharton beskjed om å forlate undervisningen. Rektor måtte snakke med henne om noe. Dette var nøye planlagt av elevene, som da brukte tiden til å pynte klasserommet.

I videoen får vi se hvor overrasket og rørt læreren blir da hun kommer tilbake til klasserommet og ser hva elevene har gjort for henne.

Man kan også høre en av elevene forklare Wharton hvorfor elevene ønsket å sette litt ekstra pris på læreren sin denne dagen.

«Vi hørte du snakket om hvor..Okay, nå begynner jeg neste å gråte..at dette er en trist tid for deg fordi du ikke har mye familie og slikt. Vi ønsker bare å gjøre denne julen god for deg,» kan vi høre eleven si.

«Jeg ble helt overveldet av omtanken de viste meg,» sier Wharton til Buzzfeed.

Hun fortsetter med å skryte av dagens generasjon tenåringer.

«Tenåringer, mange tenåringer, er så god og mye mer omsorgsfull enn rykte deres tilsier,» sier den rørte læreren.

Videoklippet som ble delt på Twitter har de siste dagene fått tusenvis av reaksjoner. Du kan se det rørende klippet nedenfor. Del det gjerne videre!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Døv katt hadde bodd 12 år i en garasje – Se hvordan han takker sine redningsmenn

molly fiskebolle

Kronprinsfamilien har fått nytt familiemedlem – Se bildene av Molly Fiskebolle