in ,

Læreren bar den funksjonshemmede eleven på ryggen så hun kunne være med på utflukten

rullestol

Ti år gamle Ryan har en misdannelse i ryggraden. Det gjør at hun ikke kan gå selv, og må sitte i rullestol. Da klassen skulle på utflukt, bestemte læreren seg for at Ryan skulle med, koste hva det koste ville.

Skoleutflukten skulle gå til «Falls of the Ohio National Park». Der er det flere tusen år gamle, majestetiske fosser og mange fossile formasjoner i naturen.

Ryans foreldre, Chris og Shelly King, var vant med at Ryan ikke kunne bli med på disse skoleturene. Og da skrivet lå i Ryans sekk, og moren fikk se programmet, skjønte hun umiddelbart at dette var en tur datteren ikke kunne være med på. Hun forberedte seg på den sedvanlige «alternative utflukten», som så mange ganger før. Det skriver Metro.

Foto: Facebook/Team Ryan

Fikk være med på turen

Men sånn ble det ikke. En lærer ved skolen der Ryan går, Tully Elementary School i Kentucky, tilbød seg å bære Ryan under hele skoleutflukten, i en spesiallaget bæremeis. Læreren het Jim Freeman, og han mente han kunne bære Ryan gjennom det kuperte naturområdet hele dagen.

Ryan var ikke i tvil, dette ville hun gjerne være med på. Foreldrene takket ja til tilbudet, og for to uker siden var hele klassen, inkludert Ryan på tur.

Foto: Facebook/Team Ryan

Blir hyllet

Noen andre lærere tok bilder av Jim Freeman og Ryan og la det ut på skolens Facebook-side. Siden har bildene blitt delt og likt i rekordfart. Mennesker over hele verden hyller nå den oppfinnsomme læreren som ikke ville la Ryan stå utenfor når resten av klassen skulle på tur.

LES OGSÅ: Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Foreldrene forteller at dette betydde utrolig mye for datteren. Selv om lærerne ved skolen er veldig flinke til å inkludere henne, blir Ryan likevel stadig minnet på at hun ikke er som alle andre. Hun møter daglig på hindringer andre tar for gitt. Med denne gesten, fikk Ryan være med klassekameratene sine på tur. Det betydde enormt mye for henne.

If i haven’t bragged on my kids school enough – well, listen to this. They are going on a field trip to Falls Of The…

Posted by Team Ryan on Friday, September 20, 2019
Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Sønnen påstår han har en tvilling på skolen – Morens hjerte smelter da hun får se bildet

Mann som mangler d vitamin

10 tegn på at du mangler D-vitamin