Hjem Historier fra livet Musikklæreren ville ikke fortelle elevene at han skulle gifte seg med en mann – i bryllupet får han sitt livs overraskelse

Musikklæreren ville ikke fortelle elevene at han skulle gifte seg med en mann – i bryllupet får han sitt livs overraskelse

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Christopher Landis er lærer ved en ungdomsskole i Massachusetts i USA. Da han skulle gifte seg med sin kjære, stilte 50 elever opp og sang «All you need is love» for den populære læreren og hans forlovede.

Christopher Landis er også leder av skolens kor. Da han skulle gifte seg med sin forlovede, Joe Michienzie, bestemte noen av elevenes foreldre seg for at de ønsket å gjøre noe ekstra for den populære læreren.

Joy Foraste og Margit Foley er foreldre til to elever på åttende trinn. De tok kontakt med lærerens forlovede for å høre om han ville være med på planen.

– Vi var ikke helt sikker på hvordan han ville reagere, men han var med på planen umiddelbart. Han sa han hadde prøvd å finne en måte han kunne involvere elevene på, for de betydde så mye for Christopher, sier Margit til The Patriot Ledger ifølge Shareably.

Foto: Facebook

Overveldende respons

De to foreldrene sendte ut en e-post til alle foreldrene på trinnet. De håpet de skulle få med i hvert fall 20 elever. Men responsen var overveldende. 50 av 60 elever ville være med og hedre læreren.

– Det er en fantastisk bekreftelse for Christopher, at han er et viktig forbilde i livene deres, sier Margit.

Elevene møttes hver søndag i to måneder for å øve inn sangen. Selve arrangementet fant sted nesten fem mil unna. Men elevene fikk låne en skolebuss, som ble kjørt av en av foreldrene.

Foto: facebook

Tårene rant

Under Christopher og Joes prøvemiddag, dagen før bryllupet, dukket plutselig elevene opp. Noen filmet hendelsen, og man kan tydelig se hvordan Christopher først blir veldig overrasket da elevene kommer inn en etter en, før han til slutt ikke klarer å holde tårene tilbake.

– Det var fantastisk for barna å se han med familien og hans nære venner. De fikk se han som en person, ikke bare som deres lærer. De så hvor mye dette betydde for han. Han begynte å gråte nesten umiddelbart, og da begynte barna også å gråte. Dette er noe de aldri kommer til å glemme, sier Joy, som var en av foreldrene som satte i gang dette.

På slutten av videoen går Christopher bort til elevene og sier stolt: – Dette er barna mine.

Videoen har blitt sett over en million ganger. Del gjerne dette rørende øyeblikket med vennene dine!

Her kan du også se det rørende øyeblikket:

The Hingham Middle School Junior Choral Spectrum surprised their teacher, Mr. Christopher Landis, at his wedding rehearsal brunch just a few week ago. Our students practiced every Sunday for a month to get ready for the surprise. Thanks to HMS parents Joy Foraste and Margit Foley for organizing this touching moment. Congratulations to Christopher and Joe on their wedding! All of us here at HPS wish you nothing but happiness!!

Posted by Hingham Public Schools on Friday, January 11, 2019

LES OGSÅ: Han hadde møtt sin store kjærlighet, og nå ventet de barn sammen. Så kom den grusomme beskjeden

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com