søndag, desember 5, 2021

Lag de beste drinkene denne julen

Mest lest nå

Det å feire jul er noe vi nordmenn elsker, og ikke bare på julaften. I Norge har vi nemlig tradisjon for å holde julefester både før og etter julaften, i form av julebord, juletrefester og romjulsfester. Og det disse festene ofte har til felles, er at man kanskje har tenkt mer over maten enn over drinkene. Men for de som virkelig kjenner potensialet en cocktail meny kan ha, kombinert med den rette menyen, vet at det virkelig kan heve smaken. Så hvorfor ikke gjøre dette til julen der drinkene får lov til å være i fokus?

Nordmenn bruker mye penger på julefeiringen, men noe av det mange glemmer er å tenke på helheten av den menyen man for eksempel skal servere. Det å finne de perfekte drinkene til den menyen man skal servere, er noe som virkelig kan heve opplevelsen både av maten og av festen generelt. Det er billige poeng å score, og hvis man ønsker seg skikkelig utstyr kan man bare sende linken til Barlife til de som har bedt om ønskelisten din, sånn at du kan si takk ved å for eksempel servere den perfekte gin tonic, i de perfekte glassene, i romjula.


Også til nyttår er det rik mulighet for å vise frem ferdighetene sine, og med alle de festene vi alle sammen har planlagt i jula, kan det være en fin unnskyldning for å begynne å prøve seg litt frem med hvilke drinker man vil lage allerede nå, sånn at man kan nyte førjulstiden litt ekstra også.

Kom i julestemning allerede nå

Hvis du er en av dem som allerede gleder deg skikkelig mye til jul, og ønsker å kose deg litt ekstra i desember, er det ikke noe som helst som hindrer deg i å begynne bittelitt før. For hvis du for eksempel ønsker å feire julen litt ekstra med gode cocktails på julens mange fester, kan du jo bruke hver lørdag før advent på å øve deg på en cocktail-oppskrift for eksempel. Og hvis det ikke er nok julestemning å begynne å planlegge disse, kan du jo velge deg en julekalender også. For ofte er det å planlegge og forberede til jul noe av det mest hyggelige.

Det er mange gode oppskrifter på cocktails man kan tilpasse julens smaker, så det er bare å begynne å legge planene, sånn at du kan bruke førjulstiden på å prøve deg frem til de aller beste, sånn at du virkelig kan imponere gjestene dine på julaften.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
236FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter