lørdag, juni 12, 2021

Lammene skulle egentlig slaktes – Se det rørende øyeblikket når de gjenforenes med mor

Mest lest nå

Dyrevernorganisasjonen Freedom Farm har bidratt til mange fantastiske øyeblikk, og i blant dukker det opp en historie som skiller seg noe mer ut enn alle de andre. Dette er en slik historie!

Historien dreier seg om to seks uker gamle lam, som etter å ha blitt reddet fra en gård som oppdretter dyr til slakt, ankommer organisasjonens eget reservat. Lammene var svært redde og turte ikke ha noen kontakt med dyrepasserne sine. Og da de heller ikke ville hverken spise eller drikke bestemte dyrepasserne seg for å undersøke saken.

Foto: Freedom Farm Sanctuary

Etter noen undersøkelser fant dyrepasserne ut at moren til lammene fortsatt var på gården de var hentet fra, og hun hadde bare noen få dager igjen før hun også skulle slaktes!


Tok saken i egne hender

Dyrevernorganisasjonen handlet umiddelbart og tok saken i egne hender. De reiste ut til gården, fast bestemt på å redde henne. Heldigvis rakk de det akkurat i tide!

Foto: Freedom Farm Sanctuary

De fantastiske scenene utspant seg en regntung dag, men var ikke trist av den grunn. De små lammene inne i låven kunne plutselig høre en velkjent lyd utenfra. Det var mamma.

Lammenes ører reiste seg, og man kunne lett se hvor glade de to små krabatene ble da de hørte mamma kalle på dem utenfor. Og når de gjenforenes er det helt så man får tårer i øynene av ren glede.

Det er ikke vanskelig å forstå at denne dagen må ha vært noe helt spesielt. Ikke bare for lammene og moren dere, men også for de ansatte i dyrevernorganisasjonen Freedom Farm. 

LES OGSÅ: 15-år gammel gutt og kua Audri ble kjendiser over natten da pappaen tok dette bildet

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter