onsdag, juli 15, 2020

Lan Marie Berg sykmeldt ut året – Det siste året har vært intenst

Mest lest nå

Byråd for miljø og samferdsel i Oslo, Lan Marie Berg ( MDG) har selv offentliggjort at hun er sykemeldt ut året. 

Facebook skriver MDG-politikeren:

– Jeg har fått beskjed av legen om å ta det rolig de neste ukene. Det siste året har vært intenst, med mange høydepunkter. Vi har blitt en familie midt i en hektisk valgkamp, og byrådet har fått fire nye år i Oslo. Men det har også kostet mye krefter. Jeg er vant til å pushe meg selv, men denne gangen sa kroppen stopp, skriver Berg før hun videre skriver at hun gleder seg til å komme tilbake med nye krefter.


– Det er lett å føle seg dum og mislykka når man ikke føler at man strekker til. Jeg blir frustrert av å måtte holde meg hjemme når vi har så mye vi skal sette i gang med, men nå fokuserer jeg på å bli bedre, og jeg gleder meg til å komme tilbake med nye krefter.

Ble mamma 

Berg har hatt et hektisk år som politiker men har også opplevd stor glede på hjemmebane. I mai ble hun mor til lille Ragna Mai. Og det har helt sikkert kostet ekstra mye å vite at man har en liten hjemme når politikken krever sin tid. For to uker siden skrev hun en hyllest til Eivind Trædal i anledning farsdagen.

«Bebis og valgkamp på en gang var et litt heftig prosjekt, og det hadde aldri gått uten deg. Takk for at du har skifta nesten alle bleiene, hatt all nattevåk siden august og levert en opplagt og blid baby til ammepause på kontoret hver dag. Det har vært tøft å være så mye borte fra dere, men det er veldig koselig å se hvordan dere har laget dere et eget bånd og rytme i hverdagen,» skrev hun på Instagram.

Nå mottar hun mye støtte på sosiale medier og mange ønsker å skrive noen oppmuntrende ord til henne på innlegget hun har delt på Facebook. Blant meldingene kan man lese:

«Viktig å prioritere seg selv og familien, du har mange, mange spennende år foran deg med utfordringer og nye høydepunkt! Det blir en tid for alt.»

En annen skriver:

«Imponert over hva du har orket å stå i. Du er kjempetøff og dyktig – og du gjør en flott jobb for byen vår. Nå må du bare samle krefter og ta vare på deg selv. Riktig god bedring. Vi er mange som heier på deg og støtter deg!»

Vi ønsker Lan Marie Berg masse god bedring! Trykk gjerne på deleknappen og send noen oppmuntrende ord!

LES OGSÅ: Siv Jensen: Jeg aksepterer ikke at Lan Marie Berg sitt ufødte barn blir hetset

130,162FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter