Forsiden Viralt Landingen til norsk luftambulanse går verden rundt

Landingen til norsk luftambulanse går verden rundt

-

Landingen til den norske luftambulansen får medieomtale over hele verden. 

For noen år siden ble det publisert en video på Youtube som viser hvordan en norsk luftambulanse manøvrerer seg til å lande på en smal vei, med fjell på ene siden og autovern på andre siden.

Helikopterflyger Lars Amdal valgte rett og slett å lande helikopteret på autovernet.

– Det ser kanskje litt spektakulært ut. Men det var jo verken mørkt eller snø. Jeg måtte jo balansere litt, men det var ikke en veldig vanskelig landing, sa piloten til VG.

John Øystein Berg som filmet den spektakulære landingen hadde nok ikke trodd at videoen flere år senere skulle skape beundring langt ut over Norges grenser.

«Trodde du lukeparkering var vanskelig – se hvordan helikopterpiloten manøvrerer seg på plass,» skriver Avisa Sør-Trøndelag som publiserte videoen på Youtube.

Britiske Daily Mail har omtalt saken og videoen har fått svimlende 1,5 millioner visninger på Youtube.

Se hvorfor så mange hyller landingen til den norske luftambulansen: 

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .