in

Larry King døde etter korona

larry king

Den amerikanske talkshow-verten Larry King (87) er død. Han var nylig skrevet ut fra intensivavdelingen med koronavirus.

Produksjonsselskapet Ora Media melder at amerikanske talkshow-verten Larry King er død. Nyheten er publisert på Kings Twitter-side.

King døde 87 år gammel på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles, USA. Det foreligger foreløpig ingen informasjon om dødsårsaken, men King døde på samme sykehus hvor han nylig var innlagt med COVID-19.


King ble nylig skrevet ut fra sykehus etter at han nyttårsaften ble innlagt på en intensivavdeling med koronaviruset.

King ble da innlagt ved Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles der han måtte få oksygentilførsel.

Kings sønn Chance bekrefter dødsfallet overfor CNN, melder NRK.

Han har hatt flere helseproblemer de siste årene. Siden 1987 har han hatt hjerteproblemer, og i 2017 fikk han lungekreft. King hadde også et slag i 2019.

– Gjennom 63 år på radio, tv og digitale medier står Larrys tusener av intervjuer, utmerkelser og globale anerkjennelse som et testament til hans unike og vedvarende talent som pressemann, skriver Ora Media i innlegget.

De legger til at mens Larrys navn alltid dukket opp i titlene på showene hans, så var det alltid de han intervjuet han anså som showets stjerner mens han selv var broen mellom disse og publikum.

– Enten han intervjuet en amerikansk president, en utenlandsk statsleder, kjendiser, personer som sto midt i skandaler eller hvermansen likte Larry å stille korte, direkte og ukompliserte spørsmål. Han mente konsise spørsmål vanligvis ga de beste svarene – og det hadde han rett i, skriver Ora Media.

King har tre gjenlevende sønner. I 2020 døde datteren Chaia King (52) av lungekreft, mens sønnen Andy King (65) døde av hjerteinfarkt.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Spredning av engelsk korona-mutasjon? Oslo har ventet 19 dager på prøvesvar – smitten har kobling til Follo-utbrudd

Blodig Svein Østvik rett fra «Torpet kjendis» til sykehus