torsdag, juli 2, 2020

Larry har slitt med Parkinsons sykdom og skjelvinger i 20 år. Se hva som stopper skjelvingen

Mest lest nå

Slik blir du kvitt leverflekkene på hendene

De kommer som regel etter fylte 40 år, disse mørke flekkene som plutselig dukker opp på huden på hendene eller i ansiktet. De har...

Diskusjonen rundt legalisering av cannabis til medisinsk bruk har lenge vært et hett tema. Nå har en dokumentarfilm blåst liv i debatten igjen. 

Dokumentaren «Ride with Larry» følger Larry Smith. Denne mannen var tidligere politimann, men ble rammet av Parkinsons sykdom og måtte slutte i jobben.

I 20 år har Larry strevd med sykdommen. Parkinson sykdom skyldes at celler i hjernen som er med å styre bevegelser blir ødelagt. Larry har fått kjenne på dette, han har slitt med skjelvinger gjennom alle de siste 20 årene.


Han har forsøkt alle lovlige medisiner og behandlinger, uten å bli bedre. I dokumentarfilmen nedenfor får du se når Larry for første gang prøver noen dråper med medisinsk cannabis. Skjevlingen stopper nesten umiddelbart.

Svært mange mennesker som har sett denne dokumentaren er klokkeklare i sin mening om at cannabis bør være lovlig i spesielle medisinske tilfeller.

Se hvordan Larry reagerer på cannabis og del gjerne din mening i kommentarfeltet. Bør cannabis legaliseres på resept? 

130,080FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter