torsdag, juli 29, 2021

Lars (35) deler de fæle bildene som en advarsel: – Ikke vær like dum som meg

Mest lest nå

Lars Aunemo (35) fra Trondheim hadde sittet inne i flere uker på grunn av dårlig vær og korona. Endelig solen frem. Og da et vennepar ba Lars med på topptur, var han ikke vond å be.

De tre vennene satte på seg randonee-skiene og satte snuten mot Nonshøa i Oppdal. Det var overskyet da de dro, men jo nærmere de kom toppen, jo mer tittet solen frem.

Da vennene nådde toppen på det 1500 meter høye fjellet, varmet sola godt. Solkrem ble nevnt, men vennene tullet med at det var feminint å bruke solkrem. Det skriver TV 2. Det var avisa Nidaros som først skrev om saken.


Foto: Privat

Fikk byller i panna

Etter flere timer ute i solen, kom vennene til slutt ned til bilen.

– Da jeg tok av skibrillene, satt de nesten fast. Og da jeg satte meg inn i bilen, og så meg i speilet, lyste det røde ansiktet mot meg. Kontrasten til den kritthvite huden under brillene var ekstrem, sier Lars til TV 2.

Lars smurte seg med aftersun da han kom hjem, men det hjalp ikke så mye.

– Jeg trodde jeg var veldig rød torsdag, men fredag morgen var jeg enda verre og panna mi hovnet stadig mer opp med betente byller, sier Lars.

Måtte på legevakten

Da lars våknet lørdag morgen, hadde det gått hull på byllene i panna. Det rant gul væske ned i det ene øyet. Da ringte Lars legevakta. Der fikk han vite at han hadde andregradsforbrenning i panna.

– Legen som undersøkte meg sa at hun aldri hadde sett en så kraftig opphovning av en solforbrenning noen gang, sier Lars.

Skulle sjekke damer

Lars forteller at han ble singel rett før koronaepidemien kom, og at han endelig hadde tenkt seg ut blant folk igjen.

– Men slik jeg ser ut nå, har jeg ikke akkurat et ansikt til å sjekke opp noen, ler 35-åringen, og legger til:

– Ikke vær like dum som meg. Husk solkrem, uansett. Se på meg hvor ille det kan gå.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter