Hjem Kjendisnytt Lars Mikkelsen og Jakob Oftebro tilbake med sesong 3 av «Forhøret»

Lars Mikkelsen og Jakob Oftebro tilbake med sesong 3 av «Forhøret»

Del
X

Siden første sesong av Forhøret har dødsfallet til den unge kvinnen Christina vært et mysterium. I denne tredje og siste sesongen skal sannheten endelig frem. 

Den 19. februar er Viaplays stjernespekkede dramaserie tilbake med sin tredje og siste sesong. På rollelisten står blant annet Lars Mikkelsen og Jakob Oftebro. (Se teaser i slutten av saken!).

Den tredje og siste sesongen av Forhøret innledes med video som snur opp-ned på livet til forretningsmannen Holger Lang (Lars Mikkelsen). På skjermen får han se et opptak av mordet på sin utpekte arvtaker Christina. Et dødsfall som inntil nå har vært feilaktig ansett som et selvmord.

Nå står Holger Lang ansikt til ansikt med familie, venner og fiender i jakten på sannheten. En intens og følelsesladet reise, som kulminerer med avsløringen av gjerningsmannen til drapet på Christina.

I de tidligere sesongene av Forhøret forsøkte Bjørn (Ulrich Thomsen) og Susanne (Trine Dyrholm) å finne svar på hvorfor de måtte gravlegge sin egen datter. Seerne fikk også møte Holger Lang i første sesong – da utpekt av familien som Christinas potensielle drapsmann. Nå skal Holgers historie endelig få en avslutning.

Emmy-vinner Lars Mikkelsen spiller hovedrollen i den nye sesongen. Han får selskap av Pilou Asbæk, Evin Ahmad, Nicolas Bro, Josephine ParkJakob Oftebro, Lene Maria Christensen, Solbjørg Højfeldt, Sverrir Gudnason, Søren Malling og Lars Brygman.

– Seerne kan glede seg til en flott og velskrevet dramaserie med gode bilder, fremragende skuespillerprestasjoner, gode dialoger og en mastodontisk opptreden av Lars Mikkelsen. Det har vært en stor fornøyelse å få være en del av dette laget, sier Pilou Asbæk.

Bak den tredje sesongen av Forhøret står regissør Christoffer Boe og forfatter Lasse Kyed Rasmussen.

– Endelig kan vi gi svar på hvem som sto bak drapet på Christina. Det har jeg gleder meg til – ikke minst fordi det skjer i samspill med Lars Mikkelsen og et kobbel av dyktige skuespillere – som har laget en fantastisk finalesesong, sier Christoffer Boe.

Den tredje sesongen har premiere søndag 19. februar. Se første teaser her.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com