torsdag, februar 25, 2021

Lasse Matberg vant «Farmen kjendis» 2021 – holdt seieren for seg selv

Mest lest nå

Det ble en jevn og nervepirrende finale i «Farmen kjendis» søndag kveld. Etter at Terje Sporsem røk ut kunne Lasse Matberg juble over å stå igjen til slutt.

Innspillingen av det populære TV2-programmet foregikk i fjor sommer, og etter å ha båret på hemmeligheten om Farmen-seier i lang tid kunne endelig Lasse Matberg feire seieren.

– Endelig kan jeg si det høyt, jeg er så lei av å lyve om det, sier Matberg til VG.


Jevn finale

Etter at skuespiller Sølje Bergman (45) røk ut etter melkespannholding i semifinalen, ble det klart at det var komiker Terje Sporsem (44) og idrettsbefal Lasse Matberg (35) som skulle møtes i den store finalen. De startet likt med to finalekniver hver da de skulle kjempe i den siste og avgjørende konkurransen på gården, den store «kunnskapskonkurransen».

Konkurransen ble svært jevn da de svarte likt på alle spørsmålene frem til det siste og avgjørende utslagsspørsmålet. På spørsmålet om hvor høy Gaustatoppen er, klarte verdalingen Lasse klarte da å dra i land seieren over sunnmøringen Terje.

Holdt seieren for seg selv

Matberg klarte hele tiden å holde på hemmeligheten om at han hadde vunnet «Kjendis-Farmen 2021», og fortalte det heller ikke til venner og familie.

– Det ble litt glemt ettersom tiden gikk. Men de siste to månedene – wow, det har vært en prøvelse. Jeg er dårlig på å lyve, så det kan godt være at familie og venner har gjennomskuet meg. Men jeg har forsøkt å ro det bort, når folk har spurt. Jeg har ikke fortalt om seieren til noen, forteller han til TV2.

Ikke invitert til finalen

Som alltid i en «Farmen-finale» møter de utslåtte deltagerne som tilskuere til finalen. Det var flere seere som la merke til at flere av deltagere manglet, komiker Espen Thoresen programleder Ida Fladen, og TV-profil Hilde Skovdahl. Fladen måtte trekke seg i den første uken av farmen pga. sykdom, Skovdahl kom inn som utfordrer og trakk seg grunnet en skade og Thoresen trakk seg i starten av finaleuken da han følte han hadde opplevd nok på gården.Pressesjef i TV2 Jan-Petter Dahl uttaler til TV2 at reglene er slik at dersom en deltager trekker seg, så mister den plassen på finale-tinget og muligheten til å gi en stemme til en av finalistene.

Vinneren av «Farmen kjendis» får en splitter ny bil. Vi gratulerer, Lasse! 🙂

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter