lørdag, januar 16, 2021

Lastebilsjåfør så rødt da bilist kastet søppel ut av vinduet

Mest lest nå

Har du noensinne havnet bak en bil hvor du har observert at sjåføren i bilen foran deg kaster søppel ut av vinduet? 

For mange av oss en helt utenkelig ting å gjøre, men om man ser på alt søppelet som flyter langs veien så er det dessverre mange som velger denne løsningen.

Ekstra ille er det når veien passerer skog og mark, hvor dyr holder til.


Lastebilsjåfør så rødt 

Det var akkurat dette som skjedde på en trafikkert vei i Polen for noen måneder siden. En lastebilsjåfør senket farten da det begynte å danne seg kø. Mens han står i køen ser han til sin forferdelse at en sjåfør lenger fremme i rekka begynner å kaste søppel ut vinduet.

Lastebilsjåføren blir rasende og går ut av lastebilen sin. Samtidig ruller GoPro kameraet som han har stående på dashbordet. Sjåføren plukker opp noe av søppelet som er kastet på marken, og kaster det tilbake inn gjennom ruten til bilen hvor søppel i utgangspunktet kom fra.

Videre gir han det, som i følge Daily Mail, var slovenske turister en skikkelig skyllebøtte om hvordan man skal behandle naturen!

Foto: Youtube

En talsperson for det polske politiet, Tomasz Krupa, forteller til Daily Mail at forsøpling kan medføre bøter på opptil 800 norske kroner i Polen. Samtidig roser han lastebilsjåførens opptreden.

– Dessverre slik vi slik tankeløshet langs veien svært ofte. Denne lastebilsjåførens inngripen setter vi stor pris på, sier han.

Du kan se hele videoen nedenfor. Trykk på deleknappen dersom du likte reaksjon til lastebilsjåføren! 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter