Hjem Inspirerende Lastebilsjåføren stoppet midt i veien og sperret trafikken. Han hylles som en ekte hverdagshelt!

Lastebilsjåføren stoppet midt i veien og sperret trafikken. Han hylles som en ekte hverdagshelt!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Robert Gullström og familien opplevde det som er den store skrekken til alle bilister. Midt på en trafikkert motorvei punkterte det ene hjulet på bilen.

Den svenske familiefaren måtte ut i veibanen for å skifte dekk, mens trafikken suste forbi. Mildt sagt en farlig situasjon. Familien som satt igjen inne i bilen var livredd for at pappa skulle bli truffet av de passerende bilene.

Med jevne mellomrom måtte Robert løpe inn til siden fordi bilene kom så nært. Det virket ikke som om noen tok hensyn til problemet familien hadde havnet i.

«Jeg sto bare en halv meter fra de passerende bilene», forteller Robert Gullström til Aftonbladet.

Oppmerksom lastebilsjåfør

I dette øyeblikket kom Urban Johansson kjørende i lastebilen sin. Han ble oppmerksom på familien som sto parkert ute i siden av veibanen.

Lastebilsjåføren kjørte også ut til siden. Han slo på lastebilens nødblink og løp deretter bort til Robert.

Sjåføren visste råd da han observerte en medtrafikant i trøbbel. Foto: Facebook

«Jeg er her for å beskytte dere. Jeg tar meg av trafikken, du kan konsentrere deg om å skifte dekk», sa sjåføren til Robert.

Robert Gullström fikk hurtig skiftet dekket og familien kom seg trygt videre på veien. Han har sendt blomster og ønsker å takke lastebilsjåføren.

«Han er en hverdagshelt. En stor takk til han. Det var fredags ettermiddag, så han ville vel trygt hjem han også», sier Robert til Aftonbladet.

Urban Johansson forteller at han ble forbannet over å se at så mange trafikanter ikke senket farten, men bare suste forbi, i en slik situasjon.

«Jeg ble forbannet og følte at jeg var nødt til å stoppe for å beskytte han. Det var et lett valg», sier sjåføren.

Vi ønsker å hylle denne lastebilsjåføren. Det er akkurat slike hverdagslige ting som virkelig viser at et menneske bryr seg om andre. Urban Johansson er et glimrende eksempel for oss alle! Del gjerne historien videre! 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com