søndag, april 18, 2021

Lastebilsjåføren var den eneste som vågde å forsøke å hjelpe, da dødsulykken inntraff

Mest lest nå

Bilulykker forekommer dessverre daglig, og utfallet av ulykkene avhenger ofte av hvor raskt hjelpen ankommer. Når ulykken først er ute, kan du være prisgitt den som kommer etter deg i trafikken.

Da den 25 år gamle tobarnsmoren var ute for en ulykke, som kom til å koste henne livet, sørget en ukjent lastebilsjåfør for at hun ble holdt varm og fikk omsorg de siste minuttene hun var i live.

Foto: Facebook/Dorothy Marko

I følge Hrtwarming, var tobarnsmoren, Dorothy Marko, involvert i en voldsom ulykke i Oklahoma, USA. Flere var vitner til ulykken, og mens noen ringte nødetaten, var det bare en mann som forlot bilen sin og kom småbarnsmoren til unnsetning.


Ambulansen tok tid

I følge vitner, tok det lang tid før ambulansen kom, og den frustrerte lastebilsjåføren som forsøkte å hjelpe Dorothy skal ha sagt «Hva er det som tar så lang tid? Hun er jo bare et barn»

Foto: favebook/Dorothy Marko

Tilfeldig forbipasserende

Lastebilsjåføren, Darell Cloyd, skulle egentlig ha kjørt en annen vei. Det var tilfeldig at han passerte ulykkesstedet, da han hadde tatt feil avkjørsel.

Familien til Dorothy er takknemmlige for at Cloyd tilfeldigvis var tilstede, at han forsøkte å hjelpe Dorotyh og at han holdt henne med selskap hennes siste minutter.

Kan gjøre en forskjell

Det å stanse ved en ulykke, å våge å gå bort til de sårede og om ikke annet holde dem med selskap, kan utgjøre en stor forskjell.

«Jeg håper at han fikk henne til å føle seg trygg i de siste øyeblikkene. Jeg håper at det lindret hennes smerte litt, at hun ikke behøvde å være alene”, sier Dorothys mor.

LES OGSÅ: Lastebilsjåfør så rødt da bilist kastet søppel ut av vinduet

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter