in ,

Lattergaranti: Denne videoen av babyen med latterkrampe er sett over 6 millioner ganger

baby ler

Finnes det noe søtere enn en baby med latterkrampe? Etter å ha sett denne videoen, kommer svaret ditt garantert til å være «nei».

Det er mamma Lindsay Coppock som har lagt ut videoen på Facebook. Videoen la hun ut for en uke siden, og den er allerede sett over 6 millioner ganger. 49.000 har lagt igjen et hjerte eller et smilefjes, og over 137.000 har delt videoen.

Og det er ikke så rart. I videoen sitter mamma Lindsay og skal mate den lille sønnen sin Benson. Gutten sitter i en barnestol foran henne.


Foto: Facebook

Ler så de griner

Men plutselig får Lindsay for seg at hun skal late som hun nyser. «Tjoo», sier hun med tilgjort Donald Duck-stemme og kaster hodet fremover så hestehalen danser.

Den lille gutten i babystolen får fullstendig latterkrampe og ler og ler og ler. Og det finnes vel knapt noe søtere en ekte, trillende babylatter.

Men Lindsay gir seg ikke med det. Hun fortsetter å nyse. Og lille Benson ler like godt hver gang. Lindsay klarer heller ikke la være å le, og snart ler de så de griner begge to.

Foto: Facebook

Kommer til å fake nysing for alltid

Etter at videoen gikk viralt, har det kommet inn mange kommentarer fra folk som heller ikke klarer å la være å le når de ser og hører lille Benson.

«Jeg så denne igjen i morges for å komme i gang med dagen min. Og jeg ler like godt hver gang», skriver en.

«Jeg har sett denne videoen 100 ganger, og den får meg fortsatt til le, hver eneste gang», skriver en annen.

«Yessss. Dere kommer til å fake nysing for alltid. Og alle som ser dette, kommer også til å nyse foran han. Så fantastisk søt», skriver en tredje.

Takker for tilbakemeldingene

Lindsay har i ettertid lagt ut en melding på Facebook der hun takker for alle de fine tilbakemeldingene:

«Det virkelig varmer hjertet mitt at så mange personer har sagt at denne videoen har gjort dagen deres litt lysere. Tusen takk til alle som elsker vår babys latter like høyt som vi gjør.»

Her kan du se den hysterisk morsomme videoen:

LES OGSÅVideoen av babyens første smak av iskrem går verden rundt. Hennes reaksjon gir folk latterkrampe

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Petter Northug

Pengene renner inn for Petter Northug

Russisk båt

Sanksjonene trappes opp: Nå nektes russiske skip adgang til norske havner