in

Laura la ut toppløsbilde av seg selv og fikk høyst uventede reaksjoner

Laura Owens var kun 31 år gammel da hun fikk konstatert hun hadde brystkreft. Til tross for iherdig behandling endte det opp med en dobbel mastektomi – hvilket innebærer at hun har fått fjernet begge brystene.

I dag er Laura 38 år gammel og har det etter forholdene bra, og hun oppdaterer stadig sine venner og familien med regelmessige innlegg på sosiale medier, blant annet Facebook.

Men da hun postet et bilde av seg selv i bar overkropp hadde hun ikke forventet hvilken reaksjon som skulle komme. Den var overveldende – og ikke i positiv forstand.


Kommentarene lot ikke vente på seg, hovedsakelig fra menn, og noen bet hun mer merke i enn andre. Laura skriver i et oppslag;

«I løpet av den seneste uken har to guttevenner som jeg ikke har møtt på lenge fortalt folk rett foran nesen på meg at de skulle ha sett Laura i sin glansperiode for ti år siden. Det er uforskammet.»

Laura forklarer videre at hun antagelig ville bli såret av kommentarene for noen få år siden, men i dag er hun bare rasende. Hun forklarer videre;

«Det er virkelig latterlig at noen mennesker tror at min glansperiode var den gangen jeg hadde hele ansiktet fullt av sminke, perfekt hår, sexy tøy, push-up-bh og kledde meg for å få andres anerkjennelse. Faen heller, jeg er sterk og står opp for det jeg tror på. Jeg forlater ikke folk eller situasjoner som får meg til å føle ubehag. Jeg bærer det tøy som gjør meg glad, ikke sexy.»

Laura forteller at hun var nødt til å få fjernet brystene sine på grunn av sykdom, men at den harde perioden har lært henne å sette pris på kroppen sin for det den er. Hun avslutter innlegget med å skrive;

«Jeg er mer enn mitt utseende. Og hvis du ikke kan se det, er det ditt problem. Det her er er MINE glansdager.»

Det er et sterkt budskap Laura kommer med, men det er samtidig svært viktig, for det er opp til hver enkelt hva de føler er komfortabelt og rett for seg selv. Ikke hva andre synes. Del og lik hvis du er enig.

LES OGSÅSteve (35) ble kidnappet som liten – ble først klar over det i voksen alder da han oppdaget et bilde på nettet

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

tanks

Norge vil sende stridsvogner til Ukraina

Maud Angelica

Maud Angelica avslører: Dette tar hun med seg på fest selv om vennene hater det