lørdag, juni 12, 2021

Laura og Kai kjenner daglig på folks fordommer om kjærligheten. Hun er 20, han er 43

Mest lest nå

Hvor stor kan aldersforskjellen mellom to mennesker være, før det ikke lenger er ok de er kjærester? Tre år, fem år, 18 år, 23 år?

Nettopp dette spørsmålet må den 43 år gamle Kai Semmelman og kjæresten hans, 20 år gamle Laura Kreutzer ofte ta stilling til og svare på, noe de begynner å bli rimelig lei av, for som de selv sier – deres kjærlighet er ekte, og alder kun et tall.

Den noe uvanlige kjærlighetshistorien begynte for tre år siden, da den da 18 år gamle Laura plutselig til sin store overraskelse oppdaget hun var blitt forelsket i en bussjåfør på en buss hun ofte reiste med. Hun klarte å finne ut av hva han het, og tok kontakt med ham på Facebook. Ikke lenge etterpå møttes de til en kopp kaffe, og ja, resten er historie, som det heter.


Foto: Kai Semmelmann

– Laura tok alltid bussen, og hun tok alltid den bussen som jeg var sjåfør i. Hun likte meg, men hun snakket ikke til meg i begynnelsen, forteller Kai til den danske nettavisen Ekstra Bladet.

Etter å ha møttes til kaffe skjedde det imidlertid noe, og kjærligheten var et faktum.

– Da vi møttes var det kjærlighet ved første blikk. Laura likte utseendet mitt og min personlighet helt fra begynnelsen, og det samme gjelder for meg. Vi var tiltrukket av hverandre helt fra begynnelsen av, sier Kai.

Foto: Kai Semmelmann

Laura hadde ingen betenkeligheter med den store aldersforskjellen, men Kai innrømmer at han hadde en del kvaler tidlig i forholdet. Mest av alt bekymret han seg for hva andre ville si, og hvordan samfunnet ville se på dem som par.

Foreldrene tok avstand 

Lauras foreldre tok avstand fra forholdet og brøt all kontakt med datteren i nesten et år før de så smått måtte innse det ikke var en forbigående flørt, men faktisk noe datteren mente helt alvorlig. Men selv om de igjen har sporadisk kontakt med datteren, har de ingen kontakt med Kai.

– Lauras foreldre var så rasende at de brøt kontakten med henne. Etter omkring et år begynte Lauras mor igjen å snakke med henne, men jeg har ingen kontakt med Lauras familie, fordi de ikke vil akseptere meg, sier Kai.

– Det var en svært ubehagelig situasjon for meg fordi foreldre egentlig bør være glade på deres datters vegne. Når hun er glad – og folk er gladest, når de er i et forhold, tilføyer Laura.

Men selv om Lauras foreldre ikke vil akseptere forholdet har Laura og Kai likevel flyttet sammen, og stortrives med det. Så får foreldrene komme i annen rekke, og paret håper selvfølgelig de mykner opp når de innser at dette ikke er en midlertidig flørt, men et forhold datteren virkelig ønsker å satse på.

Foto: Kai Semmelmann

Selv om paret selv ikke mener at det er noe problem med den store aldersforskjellen, ble det likevel gjort ganske så tydelig for dem i april 2017 – da Kai fikk et hjerteinfarkt.

– Det var forferdelig, for Kai er min store kjærlighet. Jeg var ved hans side både på sykehuset og på opptreningssenteret, og jeg støttet ham så godt jeg kunne, forteller Laura, og fortsetter;

– Jeg var så redd for å miste ham.

Foto: Kai Semmelmann

Nå planlegger det forelskede paret å flytte sammen i en ny leilighet, og forteller villig om hvordan det er å leve med alle de mistenksomme blikkene de får på gaten.

– Det er folk som bare kikker dumt og hånlig på oss når de ser oss sammen. Noen ser også den andre veien, mens andre igjen smiler, forteller Kai.

Paret har valgt å stå frem i media for å vise verden at de faktisk er oppriktig glade i hverandre, den store aldersforskjellen til tross.

– Vi har mengder av kjærlighet til hverandre, og ingenting i hele verden kan stoppe det, sier de to.

Laura og Kai er et strålende eksempel på at det faktisk går an å bli forelsket i hverandre, selv om den ene er over dobbelt så gammel som den andre. Ekte kjærlighet kjenner ingen grenser, verken være seg hudfarge, alder eller kjønn, og ingen styrer hvor og når den slår til. Det er dette paret et bevis på. Del artikkelen hvis du er enig.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter