in ,

Hun ble tvillingmamma like før 60-årsdagen sin: – Jeg vil gjøre alt som trengs for å leve så lenge jeg kan

Lauren er mamma til Gregory og Giselle (5) og Raquel (6). Selv er hun 65 år gammel.

I mai 2006 ble hun en av verdens eldste mødre som fødte tvillinger da hun fikk Gregory og søsteren Giselle med mannen Frank, 45. Et år tidligere hadde hun født Raquel. Som 60-åring satt hun med tre små babyer å passe på.

Lauren, som driver et advokatfirma, er fortsatt sikker på at hun har tatt det riktige valget. ;men det har kostet. Hennes eldste datter på 32 har brutt kontakten med moren på grunn av det utradisjonelle valget hennes.


– Jeg vil gjøre alt som trengs for å leve så lenge jeg kan. Jeg har satt et mål om å se dem gjennom college. Da må jeg holde det gående i 17 år – til jeg er 81, sier Lauren til den britiske avisen Mirror.

Hun tar 98 ulike piller i uken, en blanding av medisin og kosttilskudd.

– Jeg håper de gir meg nok tid, sier hun.

Hun trener også pilates så hun er i form til å leke med barna når de er i parken.

Lauren tok selv et bevistst valgt om å bli en eldre mor, og tok fertlitetsbehandling så hennes 20 år yngre ektemann Frank ikke ville være ensom etter at hun døde.

Paret møttes i 2002 på en dansetime i New Jersey, USA, hvor de bor. Hun hadde skilt seg fra eksmannen Ray etter to års ekteskap.

Selv om det var 20 år mellom henne og Frank, ble de snart forelsket.

Foto: privat

– Jeg trodde aldri han kunne være interessert i en kvinne som var så mye eldre. Han var en god danser, så jeg ba ham om å danse en kveld og han sa ja, sier Lauren.

De giftet seg tilbake i juli 2002, men det tok ikke lang tid før Lauren begynte å bekymre seg for den store aldersforskjellen.

– Det skremte meg å tenke på at Frank kunne ende opp med å passe på en kvinne i 80-årene uten noe annet i livet sitt. Og da ville han være for gammel til å begynne på nytt med noen andre, sier hun.

Nedenfor kan du se et nyhetsinnslag om familien:

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Eneggede tvillingsøstre giftet seg med eneggede tvillingbrødre – ble gravide samtidig

De 6 brødrene ble mobbet på grunn av sitt lange hår – Med nye frisyrer sender de et sterkt signal til plageåndene