fredag, januar 22, 2021

Leah Behn forteller om tapet av faren

Mest lest nå

Leah Isadora Behn er gjest i podkasten «Schendis» denne uken. Der snakker hun også om tapet av pappa Ari Behn.

Leah Isadora Behn (15) har kommet mer inn i offentlighetens lys det siste året. Hun har allerede en stor følgerskare på Instagram og TikTok. Ikke på grunn av tilknytningen til kongehuset, men fordi femtenåringen er en mester i make-up-kunst.

Hun var nylig i God Morgen Norge hvor hun demonstrerte ulike makeup-knep før Halloween. 


Denne uken gjester hun ifølge Se & Hør Nettavisens podkast «Schendis», og der deler hun tanker om mye av det som har foregått i livet hennes det siste året.

Første juledag i fjor mistet 15-åringen faren sin, etter at han tok sitt eget liv. I anledning farens bursdag 30. september delte hun et lengre innlegg om ham, og om sorgen hun har gått gjennom de siste månedene.

– For 9 måneder siden døde faren min fra selvmord. Dette har vært og vil alltid være den tøffeste tragedien jeg og min familie har måttet gjennomgå. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal si. Jeg savner ham så mye, og jeg skulle ønske at ting var annerledes. Jeg har aldri noen gang vært åpen om dette på sosiale medier, fordi jeg var redd og det å dele følelsene mine virket skremmende, skrev hun i innlegget.

Hun skrev videre at det å gå gjennom noe slikt fikk henne til å føle så mange følelser. Så mange tanker at hun aldri vil kunne forklare. 

– Jeg følte meg så knust inne og gikk rundt og følte at det hele var en drøm, og dette var ikke ekte eller det skjedde ikke. Men det gjorde det. Og jeg vil aldri glemme faren min. Han var et fantastisk menneske med så mange gode intensjoner og ønsket alltid at alle skulle ha det bra. Jeg elsket ham så høyt, fortsetter hun. 

Leah Isadora Behn sier at det å gå gjennom alt dette forandret henne og har gitt henne et helt annet perspektiv i livet. 

– hvis du elsker noen, så fortell dem, skriver hun og legger til at du aldri vet når du vil miste dem. 

Under intervjuet med «Schendis»-podkasten forteller Leah at hun ikke er like åpen som storesøster Maud Angelica om følelser og at alle sørger forskjellig.

– Jeg har ikke vist noe før ni måneder etter. Jeg er veldig lukket, men det fine med Maud er at hun er sånn som person, som er veldig åpen og vil snu det negative til noe positivt. Det er helt fantastisk at hun gjør det, men jeg har aldri klart å gjøre det, forteller 15-åringen ifølge Se & Hør i podkasten, og fortsetter:

– Jeg la ut et innlegg ni måneder etter, mens Maud klarte å holde talen (i bisettelsen journ.anm). Det er forskjell.

Den kommende jula blir den første uten faren – og vil naturligvis bli spesiell. Datteren forteller at hun ikke vet hvordan den blir, og at hun tar det som det kommer.

– Jeg har ikke tenkt så mye på det … Eller, jeg tenker mye på det, men jeg vil ikke tenke på det, sier hun.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter