in

Leah Behn kom festkledd i kjole fra Fretex – Se bildene

Leah Behn på Vixen. Foto: Instagram

Fredag kveld strømmet influenserne til fest på Gamle Logen i Oslo og det årlige prisdrysset under Vixen Awards. Beauty-influenser Leah Isadora Behn var en selvskreven gjest.

Til årets Vixen Awards var det rekordmange nominasjoner, og 320.000 var med å stemme frem sin favoritt-influenser.

– Det har nok en gang vært både givende og en spennende prosess å finne frem til de beste influencerne i bransjen. Jeg må si at vi i juryen er svært fornøyd med årets finalister i de ulike kategoriene, forteller juryleder, Astrid Valen-Utvik, på nettsidene til Vixen Awards.


Les også: Leah lånte klær av bestemor Dronning Sonja – Se de nydelige bildene

Det var både nye og gamle kandidater som var nominert i de ulike kategoriene. Leah Isadora Behn som vant fjorårets pris i kategorien «Beauty», var nominert i samme kategori også i år – og vant.

Da Leah Isadora Behn kom opp på scenen for å ta i mot prisen startet hun med å takke Fretex for kjolen hun hadde på seg.

View this post on Instagram

A post shared by Fretex Arkivet Nettbutikk (@fretex_arkivet_nettbutikk)

– Og en ting jeg har tenkt veldig mye på det siste, er sånn … bare å – sorry, mamma! – å gi faen i hva noen har å si, sier 17-åringen ifølge VG.

Hun fortsetter:

– Jeg får så mange DM’s av unge folk som er sånn, «hvordan tør du å legge ut det du gjør?» «Hvordan tør du ikke bry deg om hva noen har å si?» «Eller om noen på skolen snakker dritt om det du driver med?». Og det jeg har å si til hvem som helst som har lyst til å gjøre det de vil, men holder seg tilbake bare fordi noen har en opinion på det du har lyst til å gjøre? Gjør det! Sånn, hva er det som stopper deg? Sånn, you gotta do it, I promise. Og hvis du ser tilbake to år etterpå og er sånn, hva faen tenkte jeg? Da har du opplevd det, ikke sant? Fett!, sier influenseren.

Hun avsluttet med å si at «Nesten hele livet mitt har det mamma og pappa har sagt vært sånn: Så lenge du driver med eller gjør det du har lyst til å gjøre, har det ingenting å si om det er bra eller dårlig. Det har ikke noe å si», før hun takket for prisen. 

Hun legger ikke skjul på at hun synes det er fint å få oppmerksomhet for det hun driver med.

–Det betyr utrolig mye for meg, og jeg synes det er helt sykt at jeg kan fortsette å gjøre det jeg elsker. Jeg blir veldig rørt av støtten, forteller hun til nettstedet Min Mote.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

truls svendsen

Truls Svendsen avslører hvorfor han ikke har fridd til samboeren

Jørgine «Funkygine» Vassa Masstrand vant suverent – Leah Behn nominert