in

Leah Behn om drømmen og fremtidsplanene: – Jeg har ikke bare lyst til å være influenser

Leah Isadora Behn

Leah Behn er aktuell i serien «Powerwomen» på Viaplay. Her snakker hun om sitt forhold til arverekken.

Denne vinteren har folk kunnet følge Leah Behn i Viaplay-serien «Powerwomen». Det går mest i sminke som er det Leah Behn er kjent for – influenseren har 102.000 følgere på Instagram der hun deler lidenskapen sin for make-up og stil.

Men i serien uttaler hun seg også om andre ting. Blant annet kommenterer hun det at hun faktisk er nummer seks i arverekken til tronen.


– Moren min er datteren til kongen og dronningen i Norge. Jeg er ikke prinsesse, men kongen og dronningen er besteforeldrene mine. Selv om jeg er den sjette i arverekkefølgen til tronen, så lar jeg ikke meg selv definere av det. Det blir bare feil for det har egentlig ikke så mye med meg som person å gjøre, sier hun i tv-serien. Klippet er også delt av Dagbladets videosatsing «Rød Løper».

View this post on Instagram

A post shared by Leah🫶 (@leah.behn)

Hun går for tiden i andre klasse på videregående skole, og må i likhet med sin ett år eldre kusine prinsesse Ingrid Alexandra etter hvert begynne å tenke på hvilke veivalg hun vil ta fremover.

– Jeg har ikke bare lyst til å være influenser og jeg føler at når folk blir influensere, eller får den tittelen, går flertallet av folk ut fra at de ikke har noen egne tanker om hva de vil bli, de har ikke noen jobbinteresser, men at det bare endte sånn, har Leah Behn tidligere uttalt i et intervju med  Rød Løper.

I videointervjuet røper hun også at hun ikke har lyst til å gå rett på skole etter videregående, men er opptatt av å ta et bevisst studievalg, og ikke bare gå rett inn i noe uten å vite at det er noe hun ønsker å jobbe med fremover.  

Samtidig sier hun at hun vet hun har lyst å studere i utlandet, og hun ønsker å ta et år der hun kan jobbe litt.

– Jeg vet retningen jeg vil gå, men den veien går jeg nå. Så da er det ikke noe annet jeg kan gjøre enn å fortsette med det. Og jeg tror det er den største drømmen min, at jeg bare hører på meg selv, sier Leah Behn i intervjuet.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Moren hadde et drikkeproblem og klarte ikke å ta vare på barna sine, så kjæresten bestemte seg for å adoptere dem

Kong Charles

Slik blir kroningen av kong Charles III – Harry og Meghan får ikke plass på balkongen på Buckingham