Hjem Kjendisnytt Leah Isadora Behn stråler i nye bilder – Se hvordan hun sminket Märtha Louise

Leah Isadora Behn stråler i nye bilder – Se hvordan hun sminket Märtha Louise

Leah Isadora Behn (19) har i løpet av kort tid blitt en av Norges mest kjente influensere, med et stort antall følgere på sosiale medier. Gjennom sine kanaler deler hun små glimt fra hverdagen og kreative sminkevideoer, noe som har gjort henne til et velkjent ansikt.

Leah, datter av prinsesse Märtha Louise (52) og avdøde Ari Behn, har sammen med søstrene Maud Angelica og Emma Tallulah Behn (15) ofte vært i medienes søkelys.

På den røde løperen

Forrige uke var Leah, sammen med sin mor prinsesse Märtha Louise og forloveden Durek Verrett, til stede på Elles sommerfest. Leah strålte i en vakker lyseblå kjole og tiltrakk seg oppmerksomhet på den røde løperen.

Og på Instagram har hun publisert flere bilder av antrekket.

Foto: Leah Behn / Instagram

Prinsesse Märtha Louise delte sin glede over kvelden på Instagram:

«Vi hadde en fantastisk tid, fylt med klemmer, latter og det å være omgitt av så mange kreative og talentfulle mennesker.»

Foto: Leah Behn / Instagram

«Sommerfest i den fineste kjolen fra @murlongcres», skriver Leah til bildene

Foto: Leah Behn / Instagram

Se hvor godt hun kledde kjolen

Foto: Leah Behn / Instagram

En spesiell detalj som har vakt oppsikt denne kvelden var Leahs rørende handling – hun hadde nemlig sminket sin mor Märtha Louise for festen. I en video på TikTok viser Leah hvordan hun sminker sin mor, noe som raskt fikk stor oppmerksomhet.

Reaksjonene på videoen har vært overveldende positive. Mange kommenterer på hvor like mor og datter er. «Dere ligner veldig,» skriver en person i kommentarfeltet. «Hun er så lik sin mamma og pappa, wow,» kommenterer en annen. «Dere har det samme smilet,» bemerker en tredje.

Det er tydelig at Leahs handling har rørt mange. Kommentarene på videoen fortsetter å strømme inn, med folk som uttrykker sin beundring for hvor vakker og talentfull hun er, og hvordan hun påminner dem om både sin mor og far.

  1. Leah Behn
  2. Leah Isadora Behn
  3. Leah og Martha

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com