Hjem Kjendisnytt Leah lånte klær av bestemor Dronning Sonja – Se de nydelige bildene

Leah lånte klær av bestemor Dronning Sonja – Se de nydelige bildene

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Nyttårsaften strålte Leah Isadora Behn i en vakker paljettbluse – lånt av ingen ringere enn Dronning Sonja.

Mens folk på den ene siden forventer å se de kongelige i vakre antrekk, uten at de går i det samme «om og om igjen», så vanker det også lett kritikk dersom de kongelige til stadighet dukker opp i nye og eksklusive antrekk. Det er en hårfin balansegang. Vår egen Dronning Sonja har gjennom årene fått mye ros for å mestre denne balansekunsten svært godt.

Og nå viser det seg at hun ikke er alene om  å gjenbruke garderoben sin: På nyttårsaften dukket nemlig barnebarnet hennes, Leah Behn, opp i bestemors bluse!

Det var instagramprofilen @royalfavourites som først oppdaget at Leah hadde vært i Dronning Sonjas garderobe og lånt festantrekk.

(Du kan bla med pilene nedenfor for å se alle bildene).

«Leah Isadora Behn startet det nye året med å feste i sin bestemor Dronning Sonjas gamle topp fra tidlig på 2000-tallet 😍 Selv om jeg egentlig ikke liker denne toppen, finner jeg en enorm glede i å vite at hun har raidet et veldig dronningaktig skap. Det finnes ikke noe bedre sted å brukthandle.

Leah er den mellomste datteren til prinsesse Märtha Louise og Ari Behn. Disse bildene av henne er en blanding av skjermbilder fra en tiktok-video og de som hun selv har lagt ut på sosiale medier. Jeg føler at jeg går over en grense ved å lage et innlegg av dem, men det var så søtt av henne å ha på seg denne gamle toppen, så jeg måtte bare gjøre det», skriver influenseren som følger de kongelige med et kunnskapsrikt blikk for detaljer.

Saken er også omtalt av Se og Hør. De kan fortelle at Dronningen brukte den grå blusen blant annet under et statsbesøk til Brasil i 2003. Det vil med andre ord si at den er den minst 20 år gammel.

Dronning Sonja er kjent som gjenbruksdronningen, og har åpenbart overført den miljøvennlige holdningen til resten av familien.

– Vi vokste opp med at vi måtte bruke klær flere ganger, og det gjorde egentlig ingen andre i min omgangskrets. Vi sydde om antrekkene, slik at vi kunne bruke dem igjen og igjen. Jeg tror jeg har antrekk som er sydd om tre–fire ganger, som jeg fremdeles har, og som kanskje er 30 år gamle, har prinsesse Märtha Louise ifølge ukebladet fortalt til KK.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com