Forsiden Kjendisnytt Lege til frontalangrep på Shaman Durek - avslører hvordan han bruker sleipe...

Lege til frontalangrep på Shaman Durek – avslører hvordan han bruker sleipe tricks og psykologiske mekanismer

Det eksploderte i media og i kommentarfelt da det i mai ble kjent at Shaman Durek er prinsesse Märtha Louises nye kjæreste. Nå hevder lege at han har avslørt Durek som en svindler. 

Det har blitt skrevet og avslørt mye. Blant annet den omtalte LinkedIn-profilen hvor Durek Verrett skriver at han har jobbet med kreftsyke barn på Israels fjerde største sykehus. Men ifølge sykehuset, har han aldri jobbet for dem.

Durek har også tatt et oppgjør med presse og dem som stiller kritiske spørsmål. I mai publiserte han en video på Instagram hvor han sa følgende:

Reklame

«Hvorfor svarer jeg egentlig på spørsmål fra pressen? Det er latterlig, fordi det jeg har lært, er at pressen egentlig ikke vil lære noe om sjamanisme eller gavene mine», sa han før han også kom med et spark til alle som dømmer han.

«De vil bare finne måter å fordømme det på. Og i vår kultur gjør det deg til en blind person. Så til alle dere dommere og hatere der ute, dere er blinde og uvitende.»

Lege kaller han for svindler 

Overlege Wasim Zahid, spesialist i indremedisin og kardiologi, publisert på tirsdag en video på Youtube hvor han hevder å avsløre triksene til Durek. Han forteller til Nettavisen at grunnen for å gjøre dette er at man er redd mennesker skal benytte seg av alternativ behandling etter å ha hørt på shamanen.

LES OGSÅ
Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

– Det vi er redde for, er at pasienter skal benytte seg av alternativ behandling i stedet for medisinsk behandling- og i verste fall bli sykere. Eventuelt at pasienten benytter seg av alternativ behandling som forstyrrer den medisinske. Begge kan resulterer i at tilstanden forverrer seg og pasienten blir sykere, sier han til avisen.

I videoen som Wasim Zahid har publisert på Youtube skriver han:

«Nylig var Durek Verrett gjest hos Skavlan. Jeg har sett gjennom deler av intervjuet og viser her hvordan han bruker sleipe tricks og psykologiske mekanismer for å skape et inntrykk av faglighet, seriøsitet og tillit.»

Nedenfor kan du se legens video: 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Etter Anne Grete Preus bortgang : Ingrid Bjørnov med rørende minneord

I går kom den sørgelige nyheten om at Anne Grete Preus er død. I dag fylles sosiale medier av minneord og kondolanser.  Anne Grete Preus...

Sykepleieren løp ut av rommet da hun så hva som var i pasientens øre

Susie Torres fra Kansas City trodde hun hadde vann i øret, og tok seg en tur til legen. Da sykepleieren sjekket øret hennes, løp...

Hun er 83 år gammel, og hun er kroppsbygger. Se de utrolige bildene

Ernestine Shepherd var ikke spesielt opptatt av noen form for trening som ung. Ikke før hun ble 56 år. Etter det, tok det plutselig...

Ulrikke Falch fikk voldsomt angstanfall – endte på legevakta

Skuespiller Ulrikke Falch (23) har jobbet med en ny tv-serie kalt "F-ordet". Serien har blitt utsatt flere ganger på ubestemt tid. Nå forteller Ulrikke...

Alex Rosén sjokkerer Märtha Louise i radioprogram

Da prinsessen vår nylig var gjest i "Alex Rosén Show" på Radio Rock, mistet hun både munn og mæle av Alex ville AG3-historie. Det mange...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT