Hjem Nyheter Legen har gitt henne noen måneder igjen å leve – han føler han må si ja til ønsket hennes selv om han ikke vil

Legen har gitt henne noen måneder igjen å leve – han føler han må si ja til ønsket hennes selv om han ikke vil

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Mannen føler seg forrådt og utilstrekkelig. Men synes samtidig at han skyldte sin kone å sette hennes «bucket-list» foran egoet sitt.

I et forum på Reddit som er omtalt av Daily Mail forteller en mann har både føler seg sint og skamfull etter at hans døende kone ba om å få lov til å ligge med en attraktiv eks «bare én gang til».

– Hun satte meg ned og fortalte meg at en av de siste tingene hun ønsket å gjøre var å ha sex med en tidligere partner av henne. Jeg ble selvfølgelig sjokkert, og da jeg spurte hvorfor, skriver han ifølge avisa på Reddit.

Han sier videre at kona hans tror hennes mest fysisk kompatible tilfredsstillende elsker var ham.

– Så nå sitter jeg igjen med problemstillingen om jeg skal nekte min døende kone et ønske på grunn av mitt eget ego, eller la henne gå og av sted og ligge med en annen mann som hun føler var bedre, sier mannen.

Han føler seg både rasende og forrådt over at hun kunne spørre om noe slikt, og opplever at han er satt i en posisjon der han må si ja fordi hun er døende.

Han og kona har vært lykkelig gift i ti år. Da hun fikk diagnosen og beskjed om at hun hadde begrenset tid igjen å leve, ble han helt fortvilet. Tilstanden betyr at det vil gå raskt nedover med henne, og at hun sannsynligvis vil ende opp i rullestol innen kort tid.

– Jeg vet hva jeg vil si, men jeg vet ikke om det stemmer. Jeg er så såret over at sex med en eks tilsynelatende var så bra at hun må gjøre det en gang før hun dør. Jeg bare hater alt med dette, sier mannen.

På Reddit-foraet er folk i hovedsak på parti med mannen med det knuste hjertet.

– Beklager, men sykdommen hennes er ikke en unnskyldning for å behandle deg som dritt. Det er utrolig fornærmende overfor deg og forholdet deres, kommenterer en mann.

– Hvis dette er en sann historie, er det bare å pakke sakene hennes og la henne leve med eksen sin resten av tiden, mener en annen.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com