Hjem Familie Legen har ikke vært hjemme på fire uker. Se videoen da han overrasker barna sine

Legen har ikke vært hjemme på fire uker. Se videoen da han overrasker barna sine

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Pete Olsen (40) jobber som lege på akutten ved sykehuset i Minnesota i USA. Siden arbeidsdagene ble lange, bestemte familien at det var best at han bodde i nærheten av sykehuset. Det betydde også at han ikke fikk sett familien sin på nesten fire uker.

Det var en vanskelig avgjørelse å ta. Men Pete og kona Angela tok den sammen, med tanke på at det var det beste for Pete, for pasientene han måtte ta vare på, og for hele familien. Pete måtte kjøre flere mil for å komme seg på jobb, og det ble veldig slitsomt med den lange reiseveien. Spesielt siden han ofte bare hadde noen få timers pause før han måtte på jobb igjen.

I tillegg har Pete og Angelas sønn Sam (7) Down syndrom, og paret var usikker på hvordan koronaviruset ville påvirke han.

Det ble en tårevåt avskjed da Pete dro på jobb i mars, for ikke å komme hjem på en måned.

Foto: YouTube

Stor overraskelse

Men så fikk Pete plutselig 48 timer fri. Og han var ikke i tvil om hva han skulle bruke fritiden sin til. Han ville hjem til familien. Pete og Angela bestemte seg for å overraske barna Ella (10) og Sam (7).

17. april kom Pete hjem. Angela bestemte seg for å filme hjemkomsten. Hun sa til datteren Ella at hun skulle filme henne mens hun spilte ukulele. På videoen ser vi Ella som sitter på en stol og spiller. Men plutselig ser hun noen i gangen. Da hun ser at det er pappaen, løper hun bort til han og holder rundt han. Hun klarer ikke slutte å smile.

Pete forteller henne gang på gang hvor mye han har savnet henne.

Foto: YouTube

Klarer ikke sitte stille

Så går de inn til sønnen Sam som sitter i foreldrenes seng og ser på TV. Da han ser pappaen sin, klarer han ikke å sitte stille. Han hopper opp og ned mens han strekker armene ut for en klem.

Det hele ender med en liten brytekamp mellom Pete og begge barna i sengen.

Her kan du se den herlige videoen med Petes hjemkomst:

LES OGSÅ: 94-åringens tårevåte reaksjon da han får en gave av pleieren, har blitt sett av millioner

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com